Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova, dar tot Marius e cel care îi captează toată atenția

Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova, dar tot Marius e cel care îi captează toată atenția
Așa cum și-a anunțat prietenii din online cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman, Marius Elisei și micuța lor au plecat într-o vacanță binemeritată.

Oana Roman și familia au lăsat Bucureștiul cenușiu pentru șapte zile de relaxare în Egipt. Vedeta ne arată imagini de vis.

Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova. Ghiciți cine este

După toate problemele legate de pașaport, Oana Roman a intrat în posesia actului și a plecat la distracție cu Marius Elisei și fetița în Egipt. Bruneta a ajuns cu bine și, după cum și-a obișnuit fanii, a postat și primele filme, care sunt superbe. Cei trei vor petrece un sejur de șapte zile într-un resort de lux și abia așteaptă să se bucure de frumusețile zonei.

Până una alta, Oana și micuța s-au împrietenit cu mascota locului. E vorba de o cămilă pe care stăpânul a îmbrăcat-o cât mai colorat cu putință, extrem de blândă, care poartă numele de Casanova.

Cât a costat vacanța

Oana Roman le-a explicat fanilor că zborul până în Egipt a durat aproape trei ore. S-au cazat în Hurghada, unde temperatura a ajuns la 24 de grade Celsius, iar prețul pentru o cameră este între 450-500 de euro per sejur. Pentru că internauții erau curioși să afle tot mai multe amănunte legate atât de plajă cât și de mâncarea pe care o pot servi, Oana le-a dat toate detaliile:

„Au plaja lor, care este într-un golf. Intrarea este lină și apa puțin adâncă, până destul de departe. (…) Mâncarea este variată. În fiecare seară au și câte un specific anume. Au și 4 restaurante a la carte. Cred că poți avea 2 cine a la carte incluse în pachetul de all inclusive”, a mărturisit fiica lui Petre Roman.

Pentru că nopțile sunt cu adevărat spectaculoase în Hurghada, Oana a făcut și o mică filmare ca să le facă poftă prietenilor din online de o vacanță ca-n povești. Și n-a uitat nici să le arate tuturor cât de mândră e de soțul ei: „Tare frumos băiat…”.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre