Oana Roman în crize de nervi. „Băi, dar voi sunteți normali la cap? Cică ar fi postat Marius un story cu subînțeles”

Oana Roman în crize de nervi. „Băi, dar voi sunteți normali la cap? Cică ar fi postat Marius un story cu subînțeles”
Oana Roman e foc și pară. S-a supărat foarte tare, pentru că unii internauți și-au uitat locul și au început să spună lucruri neadevărate despre ea și Marius Elisei.

Cu puțin timp în urmă, după ce și-a aranjat părul la coafor, Oana Roman și-a vărsat oful pe contul de socializare. Bruneta e iritată pentru faptul că prin presă sau pe la televiziuni au început să apară tot felul de comentarii legate de faptul că ea se ceartă cu Marius Elisei.

Oana Roman în crize de nervi. „Băi, dar voi sunteți normali la cap?”

Fiica lui Petre Roman afirmă că nu e nimic adevărat, ea și soțul sunt mai bine ca niciodată și le recomandă celor care vorbesc fără să gândească și mai ales fără să o sune și să o întrebe care e adevărul, să-și vadă cât mai repede de viața lor.

„Reveniți-vă un pic, dragi părelologi”

„M-a lămurit cineva despre ce bat ăștia câmpii despre mine. Cică ar fi postat Marius un story cu subînțeles, așa au crezut ei. Și eu am postat alt story care, se pare că ar fi fost tot cu subînțeles. Băi, dar voi sunteți normali la cap? Pe bune? Nu e mai simplu să-mi dai un telefon să mă întrebi ce se întâmplă? Că poate eu am pus un story care era legat de cu totul altceva.

Te trezești tu dimineața și presupui că a pus Marius un story și mie mi se pare că ar vrea să spună nu știu ce. Voi nu sunteți sănătoși la cap, sincer. Potoliți-vă odată! Iar story-ul despre care se spune că l-am pus eu cu subînțeles, era de fapt un citat pe care l-am văzut într-o emisiune unde a fost invitat Connect-R și mi-a plăcut mie cum suna. Reveniți-vă un pic, dragi părelologi”, a afirmat nervoasă, Oana Roman.

Sursă foto: instagram