Catrinel Sandu a venit din America pentru a face nuntă la București. Ce invitați speciali a avut

Catrinel Sandu a venit din America pentru a face nuntă la București. Ce invitați speciali a avut
Bucurie imensă în familia lui Catrinel Sandu. Vedeta a făcut cununia religioasă în România.

Frumoasa Catrinel Sandu și medicul Steve Schroeter și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Nu vor uita niciodată acest moment.

Catrinel Sandu a venit din America pentru a face nuntă la București. Ce invitați speciali a avut

17 iulie 2021 este ziua care va rămâne mereu în sufletul lui Catrinel Sandu. Blonda și soțul său și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu la biserica Dichiu. Ceremonia a fost una simplă, dar extrem de emoționantă, Catrinel fiind înconjurată de cei mai dragi oameni ai săi. E vorba de nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu.

 

Ceremonia a fost oficiată de doi preoți

Potrivit click.ro, de la nuntă nu au lipsit nici prietenii cei mai buni, prezentatorul Cristi Brancu și Oana Turcu, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu. Mirii au ajuns la biserică într-o limuzină albă, iar slujba religioasă a fost oficiată de doi preoți. Mama miresei și Catrinel nu au putut să-și țină lacrimile în frâu.

Care e povestea rochiei de mireasă

Catrinel a ales o nuanță de alb mascarpone, până la genunchi, iar în biserică a avut un șal de mătase. Elegantă, Catrinel a optat doar pentru inelul de logodnă și verighetă. La rândul său, mirele s-a făcut remarcat într-un costum bleu și cămașă albă. „Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020.

Însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis <mami, uite, asta e rochia ta de mireasă> și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Catrinel Sandu.

Cu ce meniu s-au delectat invitații

Cei 30 de invitați au petrecut apoi la un restaurant cu specific italienesc și s-au bucurat de un meniu pe cinste. N-au lipsit preparatele pe bază de fructe de mare, vită, pește și pui, și s-au răcorit cu cocktailuri speciale. Tortul a fost pe placul tuturor: mousse de fructe și înghețată.

„Am vrut să avem o petrecere între prieteni, de suflet. Să ne bucurăm de atmosferă, de această reîntâlnire. Din cauza pandemiei, anul trecut a fost singurul în care nu am ajuns în România, așa că acum ne-am luat revanșa. Nici nu s-a pus problema de dar, de bani în plic.

Am organizat un eveniment ca să ne simțim bine și atât. Peste o săptămână ne pregătim să ne reîntoarcem în America, așa că a fost momentul cel mai bun să fim cu toții împreună”, a spus frumoasa mireasă. Catrinel și Steve au făcut anul trecut nunta și în America. O petrecere fără dar, cu 100 de invitați care s-au distrat ca-n povești, trei zile și trei nopți. Luna de miere a fost la Paris.

Sursă foto: click

 

Recomandarile noastre