Cazacu, ieșire grobiană care nu va fi uitată de Ramona Olaru. Dani Oțil i-a interzis colegei să mai primească vreun inel de logodnă

Cazacu, ieșire grobiană care nu va fi uitată de Ramona Olaru. Dani Oțil i-a interzis colegei să mai primească vreun inel de logodnă
Nu mai e nici o îndoială faptul că s-a rupt lanțul de iubire dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Amândoi s-au dat de gol.

Cu un an în urmă erau cei mai fericiți, Ramona primise inelul mult dorit, iar Cătălin anunța căsătoria. S-a dus totul pe apa sâmbetei.

Cu puțin timp în urmă, Ramona Olaru i-a șocat pe toți fanii săi când a anunțat pe contul de socializare că e singură. N-a mai durat mult și vedeta a postat o altă fotografie cu un preparat culinar pe care-l pregătea și câteva cuvinte: Gata de măritat. Dar nu Cătălin Cazacu așa cum și-a dorit, ci cu un bărbat care va fi să fie soarta ei de la Dumnezeu.

„Bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”

A venit și rândul lui Cazacu să-și spună punctul de vedere, iar cuvintele sale nu au fost deloc elegante. „Dacă e golancă… mai devreme sau mai târziu o să-i placă florile… vorba aia… bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a fost mesajul dur al motociclistului. Sursele spun că e posibil ca Ramona să fi fost cea care a făcut un pas greșit în relație, mai ales că cei doi s-au împăcat înainte de Crăciun și au decis de comun acord să mai dea o șansă relației lor. Din nefericire, totul s-a terminat.

Dani Oțil nu mai știe ce să creadă: azi e într-o relație, mâine nu mai e

Subiectul cuplului Ramona Olaru – Cătălin Cazacu a fost dezbătut și în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul i-a spus blondei că nu mai înțelege nimic, pentru că azi e cuplată, mâine nu. Așa că, timp de trei ani nu mai are voie să primească inele de logodnă. Surprinzător, pentru că toată lumea știe cât de mult își dorește o familie, Ramona Olaru a mărturisit că nu se mai gândește nici în ruptul capului la așa ceva în acest moment.

Recomandarile noastre