Ce a făcut actrița Charlize Theron în prima zi de relaxare a restricțiilor. Și-a luat și copiii cu ea FOTO

Ce a făcut actrița Charlize Theron în prima zi de relaxare a restricțiilor. Și-a luat și copiii cu ea FOTO
Charlize Theron s-a bucurat zilele trecute de relaxarea restricțiilor în Los Angeles, California. Nu a fost singură, ci și-a luat și copiii cu ea. Ce a făcut actrița Charlize Theron în prima zi de relaxare a restricțiilor.

Charlize Theron este mama mândră a două fetițe, Jackson și August. De când cu școala online, actrița și-a ajutat constant fiicele cu temele pentru acasă. ”Copiii mei mi-au redeschis ochii către lume. M-am întors la școală. A trebuit să învaț din nou și din nou pentru că mă provoacă în acest fel”, a mărturisit de curând Charlize despre experiența cu școala online a celor două fiice. Ce a făcut actrița Charlize Theron în prima zi de relaxare a restricțiilor.

De menționat că atât Jackson, cât și August, sunt adoptate, iar Charlize menționa la un moment dat că și-a dorit să adopte și că este o provocare să fie mama a două fete afro-americane. De asemenea, de menționat că Jackson, in vârstă de 9 ani, este Transgender, iar mama sa celebră o sprijină în totalitate. 

Ce a făcut Charlize Theron când s-au relaxat restricțiile. Copiii au însoțit-o la un restaurant de lux 

Ce a făcut Charlize Theron

După mai bine de două luni în care restaurantele au fost închise pe fondul pandemiei de coronavirus, zilele trecute acestea s-au redeschis în Los Angeles, California. Charlize Theron a profitat și ea de moment și a ieșit cu Jackson și August la masă. Nu au mers singure, ci însoțite de mama actriței, Gerda Maritz. 

În momentul în care au fost văzute ieșind din restaurantul de lux Nobu, cele patru erau foarte chic îmbrăcate. Charlize purta o rochie lungă albastră, accesorizată cu ochelari de soare albi și pălărie. Micuța August era îmbrăcată într-o rochie leopard pusă peste un tricou negru, în timp ce sora ei mai mare Jackson alesese un pulover lejer și teneși. 

Își creste copiii singură

Charlize Theron își crește singură copiii. Ea a mărturisit că a simțit o „nevoie puternică de a fi mamă” și a recunoscut că nu ar fi făcut față situației fără ajutorul mamei sale, Gerda. „Știam că va trebui să mă ajute mama dacă doresc să fiu o mamă singură”, a spus ea. „Am și zile rele. Fac greșeli. (…) Sunt prea multe pentru o singură persoană. Nu există zi să nu mă bucur că am făcut asta (n.r. că a adoptat)”, a povestit Charlize Theron în urmă cu câțiva ani. 

Foto: Facebook

Cine este fiul cel mare al lui Michael Jackson. Ce zice de tatăl său celebru