Valentine’s day. Anunțul făcut de Anamaria Prodan de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s day. Anunțul făcut de Anamaria Prodan de Ziua Îndrăgostiților
Se spune că dacă ești îndrăgostit arăți lucrul acesta tot timpul, nu ai nevoie de zile speciale pentru a o face. Ce te faci însă atunci când ai ceva de demonstrat? Multe vedete țin să exemplifice cum își petrec Ziua Îndrăgostiților. Cineva a avut treabă!

Ca să mai pună la punct gurile rele care dau ca sigur divorțul, Anamaria Prodan s-a trezit de dimineață de Ziua Îndrăgostiților. A avut treabă. La ora 9,00, deja posta pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din anul 2008 și împreună au trei copii. Familia e completată de fiul antrenorului, dintr-o relație anterioară. Recent, Anamaria Prodan are probleme cu bârfitorii, care dau ca sigur un posibil divorț. Recent impresara a publicat și o imagine cu întreaga familie, alături de un mesaj dur pentru cei care au perpetuat zvonul că divorțează.

Anamaria Prodan s-a trezit de dimineață de Ziua Îndrăgostiților

„Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presa.

Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile de familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și care ne iubește fără limită.

Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau ale familiei mele niciodată”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, zilele trecute.

Anamaria Prodan s-a trezit de dimineață

De Ziua Îndrăgostiților, Anamaria Prodan s-a trezit de dimineață, căci avea treabă. Ea a vrut să le arate tuturor oamenilor cât de îndrăgostită este de soțul ei. Impresara a distribuit un selfie alături de iubitul ei soț. Cei doi se află în Dubai. La ora 9,00 (locală) impresara a distribuit pe Instagram.

„Vă iubim și vă dorim de ziua îndrăgostiților să aveți parte de o dragoste superbă ca a Noastră”, a scris ea alături de imagine, plus un hashtag despre cum își iubește soțul. Imagina ea a strâns în șase ore peste 11.000 de aprecieri.

Sursa foto: Instagram

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot