Ce a făcut Gigi Becali cu câteva ore înainte de Revelion

Ce a făcut Gigi Becali cu câteva ore înainte de Revelion
Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a renunțat la petrecerile luxoase din Poiana Brașov de sărbători și a ales cu totul altă cale. Afaceristul a rărit în ultima vreme și aparițiile TV, iar acum a fost dezvăluit adevăratul motiv al comportamentului său.

Gigi Becali a dezvăluit în cadrul unui interviu TV, acordat în urmă cu câteva zile, ce activități întreprinde în mod obișnuit în ultima vreme. Patronul FCSB s-a retras din viața publică și se concentrează, printre altele, pe afaceri și pe familie. 

În urmă cu câteva zile, latifundiarul a declarat că, din cauză că el nu are serviciu, munca lui este la biserica din Pipera. Astfel, Gigi Becali se duce zilnic și stă în biserică 2 ore, iar duminica se roagă 4 ore și stă de vorba cu Dumnezeu, iar sărbătorile nu sunt o excepție, astfel că se pare că anul nou îl va prinde pe Gigi Becali la biserică și de această dată. 

În numele Domnului, a ajutat în multe cazuri sociale grave 

Pe lângă faptul că este un om credincios, Becali a și ajutat multe persoane de-a lungul vieții, în spiritul Domnului și al credinței. Printre persoanele care au beneficiat de sprijinul financiar al latifundiarului de-a lungul vremii se numără și un copil ce suferea de cancer în stadiu terminal, care a fost prezent la emisiunea Next Star. 

Cazul a fost dezvăluit chiar de către prezentatorul Dan Negru, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, a lui Ovidiu Ioanițoaia: ”Am o poveste cu Gigi și nu știu dacă să v-o zic sau nu…. N-a vrut s-o spună și s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. Cânta foarte frumos, dar avea cancer în fază terminală. Avea nevoie de niște zeci de mii de euro multe, ca să-și salveze viața. Omul n-a găsit, tatăl lui, mama lui n-au găsit banii”, povestește Dan Negru. „Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața. N-a vrut s-o spună la televizor. A vrut să fie într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilul ăla, aici în România i-au dat trei luni de supraviețuire. Au trecut 8 ani de atunci și chiar vorbesc cu ăsta mic. Atunci m-a impresionat gestul lui Becali. E vorba de o viață salvată! Ce se spune, ce se vorbește, nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața”, a încheiat prezentatorul TV. 

Mirela Vaida își crește singură copiii. Cum se descurcă ea și soțul ei cu 3