Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță. Poate fi o surpriză pentru familie

Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță. Poate fi o surpriză pentru familie
Raluca Pastramă e plină de surprize. După ce s-a despărțit de cântăreț și l-a acționat în judecată, acum vine cu o nouă veste. Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță.

Relația dintre Raluca Pastramă și Pepe e plină de surprize. După ce au ieșit la iveală tot felul de detalii din căsnicia celor doi, o vreme n-a mai fost cale de împăcare. În urmă cu câteva săptămâni, cântărețul a fost invitat la emisiunea nașului său de cununie, Cătălin Măruță. Acolo a declarat că el și Raluca nu se mai ceartă, ci au făcut pace și chiar vorbesc zilnic la telefon, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță.

Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță

Însă lucrurile au fost complicate la început. La divorț, cei doi au de împărțit o avere de milioane de euro. Sunt acționari la firma deschisă în sectorul 2 la care Raluca Pastramă este directoare. Printre bunurile care se află pe firma respectivă se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 de euro.

Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță. L-a acționat în judecată, apoi s-a răzgândit

Se pare că Pepe ar fi încercat să o înlăture pe Raluca din afacerile familiei, iar bruneta a aflat tot. Așa că nu a stat degeaba, ci l-a l-a acționat în instanță pe Pepe. Femeia s-a răzgândit între timp și a decis să-și retragă acțiunea împotriva soțului său. ””Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea instanței. 

Surse apropiate celor doi au declarat pentru impact.ro că Raluca ar vrea să încheie scandalul, de aceea a renunțat la plângere. S-ar părea chiar că ar fi o cale spre împăcare, iar bruneta își pregătește terenul. ”Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au declarat apropiați ai celor doi. 

Raluca a suferit din cauza lui Pepe 

În ciuda eforturilor aparente de acum, se pare că Raluca a suferit de pe urma cântărețului, după cum chiar ea declara .”Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, spunea Raluca Pastramă în urmă cu câteva luni.

Foto: Facebook

Ce pățea Andreea Antonescu dacă lua note proaste la școală. Vedeta a mărturisit tot