Fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, a făcut o nouă posare pe Instagram pentru a debuta cu noul său look, zâmbind către aparatul foto, după care a plecat către sala de sport de acasă, pentru un antrenament. Vedeta a îmbrăcat un top negru de gimnastică și pantaloni scurți Nike, într-o nunță de roz aprins.

Apoi a mers în sala de sport modernă, de sticlă, utilizând o bicicletă de exerciții. A fost filmat din exterior, pe bicicletă, zâmbind chiar dacă este neplăcut să fie blocat în interior.

Situația lui Cristiano Ronaldo

Managerul portughez Santos a furnizat miercuri seară o actualizare a situației lui Ronaldo înainte de UEFA Nations League.

„Nicio echipă nu poate fi mai bună fără cel mai bun jucător din lume, dar această echipă a demonstrat deja că, în mod colectiv, are capacitatea de a se adapta la situație. El gestionează foarte bine situația. Este în cameră, spunând că vrea să se joace, ne vorbește de sus, de la balconul său. Este complet asimptomatic, este în regulă, fără simptome, nici măcar nu știe ce i s-a întâmplat”, a spus el.

Câștigătorul Balonului de Aur a jucat săptămâna trecută pentru Portugalia împotriva Franței în Liga Națiunilor și Spania într-un amical internațional, ceea ce înseamnă că a intrat în contact recent cu o serie de vedete de top ale fotbalului.

În timpul jocului împotriva Franței, duminică seară, Ronaldo a fost văzut dând mâinile și cu o serie de vedete de top, inclusiv Kylian Mbappe al echipei PSG. Ronaldo a jucat toate cele 90 de minute de joc la Stade de France din Paris, care s-a încheiat fără goluri.

Cristiano Ronaldo, susținut de iubita lui

Rezultatul lui Ronaldo a determinat o altă rundă de teste pentru restul echipei, care au dat rezultate negative. De asemenea, echipa franceză testată a avut rezultate negative.

La câteva minute după ce a fost făcut anunțul, iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat pe Instagram o fotografie care părea să îl arate pe superstarul din Portugalia cu bună dispoziție în timpul unui apel pe FaceTime cu ea. Ea a scris „Tu ești inspirația mea @Cristiano”.

Rostopasca, plantă-medicament care te scapă de negi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri