Ce alimente detestă Regina Elisabeta a II-a. Nu se consumă niciodată la palat

Ce alimente detestă Regina Elisabeta a II-a. Nu se consumă niciodată la palat
De 70 de ani de când e în fruntea Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a arată fantastic. Care să fie secretul? Ce nu mănâncă niciodată Suverana și e interzis la palat.

Slăbiciunea ei va rămâne mereu ciocolata. Pe de altă parte sunt legume pe care Regina Elisabeta a II-a pur și simplu nu le suportă.

Ce alimente detestă Regina Elisabeta a II-a. Nu se consumă niciodată la palat

A avut parte de cele mai incredibile preparate culinare, gătite de cei mai buni bucătari din lume. Sursele spun că aceasta ar avea aproximativ 20 de chefi personali, pregătiți să-i facă Reginei Elisabeta a II-a cele mai sofisticate preparate. Potrivit lui Darren McGrady, un fost angajat al Casei Regale, aceasta mănâncă de patru ori pe zi, însă doar porții mici.

Nu sare niciodată peste micul dejun

Tot Darren McGrady, care a lucrat pentru Regină timp de 15 ani, de altfel cel care a scos o carte despre obiceiurile culinare la Buckingham, a spus că suverana nu renunță niciodată la micul dejun. Și, indiferent de locul unde s-ar afla, când în Marea Britanie este ora 17.00, aceasta își bea ceaiul.

Toast cu creveţi fierţi, printre preferatele Reginei

Biograful regal Katie Nicholl a mărturisit totodată că la micul dejun Regina consumă un bol de cereale, biscuiți și bineînțeles, ceai. La masa de prânz, optează între peşte la grătar cu spanac sau pui la grătar cu salată. Tot bucătarul a dezvăluit că cel mai mult Regina iubește să mănânce toast cu creveţi fierţi şi sandviş croque monsieur. La rândul său, regretatul Prinţ Philip, adora coulibiac de somon.

Ciocolata rămâne marea slăbiciune a suveranei

În 2016, într-un interviu acordat „Hello”, același Darren McGrady a povestit că plăcerea Reginei a fost și va rămâne ciocolata. Pe de altă parte, nu suportă ceapa și usturoiul. ”Detestă usturoiul, era alimentul interzis la Buckingham”, a mărturisit McGrady. În ceea ce privește preparatele fast food, Regina Elisabeta a II-a nu le-a încercat niciodată.

Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon

Recomandarile noastre