Ce ar putea spune culoarea ta preferată despre tine

Ce ar putea spune culoarea ta preferată despre tine
Culorile pe care le alegeți zilnic pot traduce informații. De exemplu, dacă îți place să porți haine roșii, poți fi asociat cu a fi o persoană dominantă. Dar există mai multe culori care vă pot afecta comportamentul și starea de spirit și pot oferi oamenilor din jur impresii diferite.

Ce ar putea spune culoarea ta preferată despre tine. Culorile pe care le alegem influențează personalitățile. Se pare că psihologii și cercetătorii au ceva de spus despre acest lucru.

Roșu

Culoarea roșie poate aduce asociații cu agresivitate și dominare. Cercetătorii au descoperit că sportivii care poartă această culoare sunt cu 5% mai predispuși să câștige. Acesta declanșează o creștere a ritmului cardiac și a testosteronului și, ca rezultat, poate îmbunătăți performanța.

O constatare interesantă este că chelnerițele cu uniformă roșie primesc mai mult tips de la bărbați. Studiile au confirmat că această culoare atrage bărbații. Are o asociere cu dragoste și pasiune. Deci, dacă doriți să fiți observat, încercați roșu.

Violet

Violetul este asociat cu regalitatea și ceremoniile regale. În plus, lasă impresia de magie și fantezie. Violetul stimulează creativitatea și aduce pace, dar, în același timp, este legat de sensibilitate și emoție.

Portocaliu

Dacă îți place culoarea portocalie și o folosești mult, ai putea fi foarte energic. Această culoare este folosită chiar și pentru pastile, deoarece este un bun stimulent.

Foto: topfashionews.com

Este foarte puternic și poate fi asociat cu un mediu social vibrant. De asemenea, portocaliul aduce emoție și energie. De aceea, multe echipe sportive îl folosesc pentru uniformele lor.

Alb

O persoană căreia îi place albul vrea un sentiment de satisfacție. Ele tind să fie organizate, logice și orientate spre detalii la locul de muncă. Culoarea poate fi asociată cu independența în crearea lucrurilor.

De asemenea, poate evoca un sentiment de puritate și simplitate. Poate că datorită acestor calități, unor companii le place să o folosească. De exemplu, Apple are un fundal alb simplu.

Negru

Este culoarea frontierelor și a autorității. Este puternic și poate evoca un sentiment de eleganță, formalitate și mister. Negrul reflectă o anumită practică și realism în lume, de aceea este folosit atât de mult de oamenii care trebuie să urmeze un cod vestimentar la locul de muncă.

O persoană căreia îi place negrul poate fi asociată cu cineva care dorește controlul și independența.

Albastru

Tipul de persoană căruia îi place albastrul poate fi idealist, fiabil, autonom și atent la munca creativă. Ei tind să acorde atenție detaliilor, devin perfecționiști și au maniere impecabile.

Recrutorii pot căuta candidați care aleg haine albastre pentru poziții cu stres ridicat, spun experții.

Rețetă de pachețele din foi de plăcintă cu omletă și spanac