Ce are Felix Baumgartner și nu are Dani Oțil. Amândoi au visat mulți ani la ea – Exclusiv

Ce are Felix Baumgartner și nu are Dani Oțil. Amândoi au visat mulți ani la ea – Exclusiv
Mihaela Rădulescu și-a ales în viață parteneri pe măsură, destoinici și plini de calități. Unii ar putea spune și că unde pune Răduleasca mâna, crește. Asta pentru că le-a purtat noroc iubiților ei, de-a lungul vremii.

De mai mulți ani, mutată la Monaco, Mihaela Rădulescu trăiește o splendidă poveste de dragoste alături de sportivul extrem Felix Baumgartner, primul om care a avut curajul să sară din stratosferă. Pasionat de sporturi extreme, austriacul a sărit în stratosferă și a depășit, în cădere viteza sunetului.

Asta s-a întâmplat în 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului RedBull Stratos, când a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km, în prima parte a coborârii în cădere liberă depășind viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.

De atunci, Felix Baumgartner continuă să participe la activități sportive care îi testează la maxim abilitățile. Iubește adrenalina și sporturile extreme. Iar iubita sa ii e un partener de nădejde, cu care împarte această pasiune.

Zilele acestea, Mihaela Rădulescu e mândră să arete lumii întregi că iubitul ei a ajuns pe dozele de RedBull. Celebra băutură a scos o ediție limitată care celebrează un deceniu de la cel mai extrem gest susținut de RedBull, iar chipul lui Felix Baumgartner, bărbatul care a sărit din stratosferă și care a depășit viteza sunetului în cădere, apare pe dozele aniversare.

Ce are Felix Baumgartner și nu are Dani: o colaborare cu Red Bull!

După ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a continuat și el să practice sporturi extreme și în final a rămas la pasiunea sa de pilot, acesta participă la multe competiții cu mașini e curse, practică enduro pe motocicletă și se pregătește să își inițieze și fiul în aceste pasiuni. Multe din competițiile sportive la care participă sunt sponsorizate de băutura energizantă care i-a pus actualului iubit al Mihaelei Rădulescu chipul pe doză, în timp ce prezentatorului matinalului de la Antena 1 i-a oferit un tricou inscripționat.

Sursa foto: Instagram