Ce ascunde sub hainele populare Paula Hriscu, noua vedetă a colindului tradițional. E o femeie cum rar s-a mai văzut

Ce ascunde sub hainele populare Paula Hriscu, noua vedetă a colindului tradițional. E o femeie cum rar s-a mai văzut
Năframă neagră în jurul capului, ie, bundiţă de lână, poale şi catrinţă, încălţată în opinci, artista coboară printre brazi, prin zăpadă, sprijinindu-se într-un par. E o apariție arhaică și nu vă va veni să credeți ce este, de fapt, pe dedesubt.

Paula Hriscu este noua vedetă a momentului, în materie de muzică populară autentică. Iar colindul ei străvechi „M-o trimis mama la capre” e un adevărat hit printre români.

Tânăra are 29 de ani și un trup de vis. De altfel, e pasionată de fitness, și cei care i-au văzut pozele de pe plajă ar trimite-o direct pe podiumurile de modă, să prezinte toalete elegante. Dar frumoasa autentică are alte planuri. Ea s-a apucat de cântat la 22 de ani în semn de mulţumire pentru că Dumnezeu i-a dat a doua şansă la viaţă.

Tragedia care i-a schimbat viața Paulei Hriscu

„În urmă cu opt ani, am făcut o hemoragie internă, am pierdut 3,5 l de sânge, din cauza unui chist ovarian care a perforat. Medicii nu prea-mi dădeau şanse de supravieţuire, însă Dumnezeu a făcut o minune şi mi-a salvat viaţa. Valorile mele, pulsul, tensiunea, erau perfecte, deşi eu practic mă stingeam.

Medicii m-au salvat după câteva ore bune şi de atunci viaţa mea s-a schimbat. În acea perioadă lucram şi a trebuit să stau în concediu medical. Eram casier încasator într-o sală de jocuri. Mama s-a gândit că nu mai pot face efort fizic. Eu, la serviciu, mai aveam de cărat câte o ladă cu sucuri. După operaţie, nu mai puteam ridica greutăţi. Mamam m-a întrebat dacă nu ştiu să cânt. Nu-i cântasem niciodată, eu sunt foarte emotivă.

Nu conştientizam ce înseamnă a cânta, ce efort presupune asta, că totul este susţinere abdominală. Am zis bine, fie. Am fredonat ceva, am plâns şi de emoţie, dar şi de durere, că operaţia mea e pe tot abdomenul, muşchii mei fiind desprinşi, ei încercau să se prindă înapoi, mă dureau tare la efort, nici nu puteam să râd cum trebuie.

Aveam un prieten instrumentist pe care mama l-a chemat acasă să mă asculte. I-am cântat şi lui şi a zis: ‘Fata e talentată, dar trebuie şlefuit acest talent. Să o pregătească cineva, că ea nu ştie să-şi folosească vocea’. După cinci luni de la operaţie, am început serviciul, dar urmam în paralel şi Şcoala Populară de Artă. M-am trezit la secţia de muzică populară, dar acolo cred că a fost menit să ajung.

Cred că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. Prin muzica mea, ajung în sufletele oamenilor. Cred că Dumnezeu, prin vocea mea, transmite un mesaj”,  a dezvăluit frumoasa interpretă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, anul acesta.

Paula Hriscu urmează un program foarte strict

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o viață similară cu cea a sportivilor profesioniști. Datorită acestui fapt, are un corp bine conturat, plin de mușchi, cu pătrățele abdominale. Ea povestește că în fiecare dimineață se antrenează în sala de fitness, apoi ia un mic dejun sănătos.

„Am descoperit fitnessul din nevoia de a-mi antrena mușchii abdominali (exercițiu necesar atunci când performezi cu vocea), iar acum deja fac fitness de performanță. Am pornit de la o nevoie acută și am ajuns să integrez sportul ca mod de viață. Totul a devenit serios după acea intervenție chirurgicală pe tot abdomenul”, a mai dezvăluit Paula Hriscu.

Sursa foto: Instagram