Ce au observat fanii la fotografia unde Adela Popescu își arată burtica de gravidă

Ce au observat fanii la fotografia unde Adela Popescu își arată burtica de gravidă
Adela Popescu a publicat o nouă fotografie în care își arată burtica de gravidă. Ce au observat fanii la această imagine?

Adela Popescu își arată burtica de gravidă. Adela Popescu se pregătește să devină pentru a treia oară mamă și în fiecare zi aduce detalii noi despre cum se simte ea și bebelușul din burtică. Este plină de fericire, chiar dacă sarcina aduce cu ea și o mulțime de lucruri dificile.

Într-o postare pe Instagram a povestit cu ce probleme se confruntă în această perioadă. Menționează că simte periodic o oboseala accentuată și îi apar poftele de gravidă, care Radu Râlcan încearcă să le liniștească. De asemenea, nici problema legată de legarea șireturilor nu a ocolit-o, pentru că burtica este destul de mare și nu-i permite acest lucru.

Adela Popescu își arată burtica de gravidă

Cu toate acestea se bucură și abia așteaptă să vină copilul pe această lume sănătos. Radu Vâlcan o ajută zilnic în diferite lucruri pe care trebuie să le facă prin casă. Iar recent au anunțat că vor să caute o femeie serioasă, care să poată face față la trei copii.

În urmă cu câteva ore Adela Popescu a publicat o fotografie în care se vede burtica de la 27 săptămână de sarcină. Fanii au observat un detaliu legat de sarcina vedetei. Pe lângă faptul că imaginea a acumulat doar în câteva ore 33.000 de like-uri, au apărut și o mulțime de comentarii.

O bună parte din comentarii sunt legate de faptul că prezentatoarea nu s-a îngrășat deloc. Este la fel de suplă cum a fost și înainte de sarcină, doar burtica o dă de gol. Urmăritorii o felicită pentru faptul că s-a hotărât să aducă pe lume al treilea copil și îi dorește multă răbdare.

”O mămică frumoasă și sexi, nu te-ai îngrășat deloc ..naștere ușoară și un bebe sănătos.” scrie o urmăritoare sub imaginea vedetei.

”Doamne oare unde pui toată mâncarea care o papi!?? Arăți tare bine” un alt comentariu.

Adela Popescu a povestit că cu toate că par o familie perfectă, nu este chiar așa. Ca în orice familie cei doi se mai ceartă și pot apărea neînțelegeri. Dar încearcă să rezolve cât mai corect unele probleme, pentru că în casă sunt deja trei copii, care au nevoie de atenție și de grija părinților. Nu mai au loc de orgolii atunci când trebuie să crească și să educe trei copii.

„Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”, a spus Adela Popescu, conform viva.ro.

Foto

Instagram

Mituri despre șampon. Ce e adevărat și ce nu