Ce avere lasă Diego Maradona celor 10 copii ai săi

Ce avere lasă Diego Maradona celor 10 copii ai săi
Întreaga planeta îl plânge pe Diego Maradona, iar familia lui este devastată. Ce avere lasă Diego Maradona celor 10 copii ai săi.

Este o legendă a fotbalului, dar acum steaua lui s-a stins, la 60 de ani abia împliniți. A dus o viață marcată de excese, iar recent fusese operat pe creier. Mulți se gândeau că Diego Maradona va lăsa în urma o avere colosală, dar adevarul este cu totul altul.

Ce avere lasă Diego Maradona

Internetul a ”explodat” după ce a apărut vestea tristă că marele fotbalist Diego Maradona a murit. Fusese operat de curând și totul părea că este bine. Inima lui mare s-a oprit miercuri, 25 noiembrie.

De-a lungul timpului, Diego Maradona a câștigat sume fabuloase, record pentru acele timpuri. Mulți se întrebau de ce poartă ”Copilul de Aur” două ceasuri în același timp. S-a dovedit că nu era o extravaganță și să ceasurile nu erau scumpe. Este vorba despre un obicei pe care-l avea Maradona atunci când călătorea într-o ţară aflată pe alt fus orar. Pe unul dintre ceasuri este fixată ora Argentinei, în timp ce al doilea indică ora oraşului în care se află.

Mulți se gândeau că Diego Maradona va lăsa în urma o avere colosală, dar adevarul este cu totul altul.

Se pare ca în conturile lui se mai găseau în jur de 100.000 de dolari, conform Celebrity Net Wortj, scrie a1.ro. Diego Maradona a jucat pentru echipe mari precum Napoli, Boca Juniors și Barcelona.

Campionul și-a pierdut averea enormă din cauza unui proces pe care l-a avut cu Fiscul Italian. În urmă deciziei luate de autorități, a fost obligat de lege să achite o factură în valoare de 37 de milioane de euro.

După ce și-a achitat datoria, a rămas cu o sumă cu care abia reușea să acopere costul unei vieți extravagante, așa cum era obișnuit. Însă, Diego Maradona a negat întotdeauna că ar fi avut o avere totală de 39 de milioane de euro, înainte de procesul cu Fiscul, scrie aceeași sursă.

„Nu am 39 de milioane de euro și nu i-am avut niciodată. Și în plus nu eu sunt vinovat, ci impresarul meu și fostul președinte al lui Napoli, care nu au virat banii pe care ar fi trebuit să-i vireze pentru impozitele salariilor mele. Pot să plătesc maximum trei milioane de euro, atâția bani am, dar nici așa nu este corect”, declara Diego Maradona.

Diego Maradona fost căsătorit o singură dată

Marele fotbalist argentinian a fost căsătorit o singură dată, dar lasă în urmă mai mulţi copii din legăturile extraconjugale. A lăsat în urmă 10 copii. Unele surse spun că, de fapt, ar fi vorba de 11 copii.

Maradona s-a căsătorit cu marea sa iubire, Claudia Villafane, la 7 noiembrie 1989, în Buenos Aires, după naşterea fiicelor lor, Dalma Nerea (1987) şi Gianinna Dinorah (1989).

Diego a recunoscut că nu i-a fost mereu fidel Claudiei, deşi a menţionat că ea este iubirea vieţii lu. În 2004, la puțin timp după separarea de Claudia Villafane, Diego Maradona a admis că e tatăl lui Diego Sinagra, născut la Napoli în 1986, confirmând astfel afirmaţiile mamei tânărului, Cristiana Sinagra.

Istoria s-a repetat cu Jana, o tânără în vârstă de 23 de ani, pe care Diego Maradona a recunoscut-o târziu, după multe bătălii juridice, în care a refuzat să facă testul de paternitate. „Seamănă mult cu mine, îi iubesc enorm”, spunea Maradona.

Al cincilea copil al lui Diego Maradona e un băiat, Fernando, născut în 2013 din relația cu Veronica Ojeda.

Anul trecut s-a aflat de existenţa a încă cinci copii: patru pe care Diego Maradona i-ar fi făcut la începutul anilor 2000 în Cuba, țară în care a urmat un intens program de dezintoxicare în urma consumului de droguri, şi altul, un tânăr de 18 ani din Argentina, Santiago Lara, acesta declarându-se al 10-lea copil al lui Maradona, scrie prosport.ro.

Diegă Maradona era și bunic, după ce fiica sa cea mică, Gianinna, a devenit mamă în 2009, având un băiat cu atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero.


Cea mai mare extravaganță a lui Walter Zenga după divorțul de Simona