Patrick Schwarzenegger este un actor la început de carieră. Are 26 de ani, dar primul său film a fost la 10 ani. Atunci, în 2006 copil fiind, a avut un mic rol în filmul de comedie The Benchwarmers.

În urmă cu doi ani, în 2018, Patrick și-a făcut debutul, într-un rol principal, în filmul „Midnight Sun”. E o dramă romantică, în care a avut-o parteneră pe Bella Thorne.

Un an mai târziu, în 2019, Patrick Schwarzenegger a jucat în thrillerul psihologic „Daniel Isn’t Real” și a avut cronici bune. Acest lucru i-a adus alte angajamente și tânărul a fost cooptat în distribuția altor două filme, care ar fi trebuit să aibă premierele în 2020. Din cauza pandemiei s-a întârziat lansarea ambelor: un SF – „Warning” și o comedie „Moxie”, în regia lui Amy Poehler.

În această perioadă, Patrick e pe platourile de filmare, jucând într-un film de acțiune care urmează să fie lansat în 2021.

În timpul liber, tânărul actor adoră să meargă pe plajă și să înoate. Așa l-au surprins, sâmbăta trecută, paparazzi la Laguna Beach, în California, unde se afla cu câțiva prieteni.

Aparatul de fotografiat ne arată ce corp tonifiat și armonios are tânărul, dar că este și mult mai frumos decât celebrul său tată.

A doua zi, pe Instagram, Patrick a postat o poză și un videoclip cu un rechin care venise aproape de țărm.

O iubește de patru ani!

Patrick Schwarzenegger are o prietenă cu care împarte și bune și rele de patru ani. O cheamă Abby Champion, are 23 de ani și e model. Actorul obișnuiește să posteze la el pe pagina de Instagram fotografii și videoclipuri cu iubita sa, iar textele care le însoțesc sunt de cele mai multe ori simpatice. El a ținut să le arate fanilor săi un video cu Abby Champion, făcut atunci când a apărut în celebra revistă Sport Illustrated. Tânăra defila pe un acoperiș scăldat în soare, iar trupul ei frumos era bine pus în evidență.

O fotografie postată de Patrick pe Insta-Story a întrunit însă aprecieri maxime din partea fanilor. El, ridicând un pahar cu Margherita în fața iubitei Abby, are următorul text scris:  „Nu sunt sigur pe care îl iubesc mai mult …”.

Foto: dailymail.com

Brad Pitt a fost văzut plecând din Franța fără noua sa iubită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp