Ce cadou i-a făcut Gigi Hadid iubitului de ziua lui. Zayn Malik, un tătic mândru

Ce cadou i-a făcut Gigi Hadid iubitului de ziua lui. Zayn Malik, un tătic mândru
Zayn Malik își sărbătorește astăzi cea de-a 28-a aniversare, iar iubita sa Gigi Hadid i-a adus un omagiu pe Instagram cu această ocazie. De asemenea, le-a oferit fanilor o privire rară asupra vieții lor ca părinți.

Gigi Hadid a postat pe rețelele de socializare un carusel cu două fotografii, cu o fotografie cu ea și una cu iubitul ei, Zayn Malik. Supermodelul a mai distribuit o ilustrație cu fetița lor.

„Echipa nu doarme! Cea mai fericită zi de naștere a babei noastre Zaddy. Atât de specială. Vă iubesc mult, vă mulțumesc pentru că m-ai făcut mamă pentru cea mai minunată fată din lume. Îți doresc tot ce e mai bun în fiecare zi”, a scris Gigi Hadid pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi nu numai că și-a tratat partenerul cu cea mai adorabilă postare de pe Instagram, dar a dat o petrecere de ziua lui de naștere de care să-și amintească, cu tort, baloane și o mulțime de aparate arcade pentru a se juca toată noaptea. În imaginile distribuite în poveștile ei, perechea putea fi văzută jucându-se la mai multe mașinării, care aveau jocuri Pac-Man, Simpsons și Mario și Mortal Kombat.

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor multă vreme. Ei au început să iasă la întâlniri din noiembrie 2015. Cu toate acestea, supermodelul a mai distribuit pe rețelele de socializare momente din viața ei liniștită alături de Malik. Cel mai recent, ea a postat o fotografie a lor sărutându-se, pe Instagram Stories în decembrie.

Gigi Hadid a născut acasă, la ferma din Pennsylvania

Unele surse au susținut că au mai multe detalii despre viața privată a celor doi, după ce cuplul a optat pentru a păstra lucrurile foarte private. Potrivit acestora, supermodelul „a adus pe lume fetița în ferma sa din Pennsylvania”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

„Gigi și tatăl bebelușului, vedeta pop Zayn Malik, se aflau în izolare  la fermă din luna mai, iar recent, își împărțeau timpul între Pennsylvania și Manhattan. Mama lui Hadid, Yolanda, are o fermă în apropiere”, a relatat presa internațională.

Cuplul – care a avut o poveste de dragoste din 2015 – a distribuit fotografii artistice după naștere și le-au arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare câteva dintre cadourile pe care micuța lor le-a primit deja, de la vedete de renume mondial. Gigi Hadid a postat o fotografie în care apare mânuța fetiței nou-născute, care îl apucă pe tatăl Zayn de degetul mare.

Oare cum reușește? Cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani, în ciuda dramei teribile prin care trece