Oare cum reușește? Cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani, în ciuda dramei teribile prin care trece

Oare cum reușește? Cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani, în ciuda dramei teribile prin care trece
Binecunoscuta actriţă Julia Louis-Dreyfus se bucură de peste două decenii de un extraordinar succes în televiziune, iar premiile se țin scai de ea. A primit Globul de aur, în 1994, pentru rolul din serialul Seinfeld (NBC, 1989-1998) şi numeroase distincţii Emmy pentru comediile The New Adventures of Old Christine (CBS, 2006-2010) şi Veep (HBO, 2011-2019). Azi împlinește 60 de ani și e neschimbată.

Puțini știu însă că trăiește o adevărată dramă și este cu atât mai incredibil cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani. Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus s-a născut la 13 ianuarie 1961 în Manhattan, New York. Părinţii săi, scriitoarea Judith (LeFever) şi omul de afaceri francez Gerard Louis-Dreyfus au divorţat la un an după naşterea ei.

La opt ani s-a mutat cu mama ei la Washington D.C. noul ei tată,  L. Thompson Bowles, decan al Facultăţii de Medicină a Universităţii George Washington, i-a îmbogăţit copilăria. După liceu, a urmat specializări în teatru şi interpretare la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois (1982).

În timpul studenţiei, a făcut improvizaţie cu Waa-Mu Show (mai târziu, Mee-Ow Show), care îi avea printre membrii săi pe actorii Seth Meyers şi Ana Gasteyer, vedete ale spectacolului Saturday Night Live. De asemenea, a apărut alături de grupul de improvizaţie ‘Second City’, cel mai faimos din Chicago.

Woody Allen i-a dat primele roluri: 2 în același an

Primele sale roluri de actriţă pe marele ecran, au fost filmele lui Woody Allen, Hannah and Her Sisters (1986) şi Soul Man (1986). Un an mai târziu, în 1987, Julia Louis-Dreyfus s-a căsătorit cu Brad Hall. A jucat apoi în sitcomul NBC Day By Day (1988-1990). În timpul filmărilor serialului, scenaristul Larry David şi comedianul Jerry Seinfeld i-au propus să se alăture distribuţiei sitcom-ului Seinfeld.

Peste ani, a devenit mamă a doi băieţi: Henry (n.1992) şi Charles (n. 1997).  În rolul vanitoasei Elaine Benes, Julia Louis-Dreyfus a obţinut şapte nominalizări la Emmy, câştigând un premiu în 1996, precum şi un Glob de Aur în 1994 şi trei premii Screen Actors Guild (1995, 1997 şi 1998). A mai jucat în Deconstructing Harry (1997), de Woody Allen, şi şi-a împrumutat vocea în filmul de animaţie produs de Disney/Pixar A Bug’s Life (1998).

A făcut prima incursiune ca vedetă a propriului serial cu „Watching Ellie” (NBC, 2002-2003), un sitcom creat de soţul său Brad Hall. Julia Louis-Dreyfus s-a întors pe micile ecrane, în 2006, în sitcom-ul The New Adventures of Old Christine (2006-2010). A urmat apoi serialul de comedie Veep (HBO, 2012-2019), despre necazurile senatoarei Selina Meyer.

Drama pe care o trăiește actrița nu a schimbat-o

În urmă cu trei ani, actrița a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar. În 2018, într-un mesaj postat pe contul său de Istangram, spunea că a încheiat cu succes şedinţele de chimioterapie pe care le-a urmat. Este dee necrezut cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani, în ciuda acestor probleme grave.

Anul trecut, cunoscuta actriță a reluat colaborarea cu studiourile Disney/Pixar pentru a împrumuta vocea sa (Laurel Lightfoot) în pelicula animaţie Onward (2020). Tot anul trecut, Julia Louis-Dreyfus a  interpretat în Downhill, alături de Will Ferrell.

Sursa foto: Instagram

Cum mențin Victoria și David Beckham flacăra aprinsă în căsnicie. Posh a scris o scrisoare emoționantă, adresată ei din viitor

Recomandarile noastre