Cum mențin Victoria și David Beckham flacăra aprinsă în căsnicie. Posh a scris o scrisoare emoționantă, adresată ei din viitor

Cum mențin Victoria și David Beckham flacăra aprinsă în căsnicie. Posh a scris o scrisoare emoționantă, adresată ei din viitor
Victoria Beckham a vorbit despre modul în care menține flacăra aprinsă între ea și David Beckham. Vedeta a scris o scrisoare sinceră, adresată ei din viitor.

Fosta membră Spice Girl, în vârstă de 46 de ani, căsătorită cu David Beckham de peste două decenii, a reflectat asupra lucrurilor mici, cum ar fi păstrarea unui pic de „mistic” pe tot parcursul carantinei.

Victoria Beckham, scrisoare către  „viitorul ei”

Victoria Beckham a scris în trecut o scrisoare în British Vogue, adresată ei la vârsta de 18 ani. În cea mai recentă scrisoare actualizată pentru Vogue, Victoria și-a îndreptat acum atenția asupra scrisului pentru „viitorul ei”. În scrisoarea sinceră, Posh a reflectat la sfaturile pe care le-a practicat în timpul carantinei.

„Ai îmbrăcat o rochie grozavă și ți-ai făcut un machiaj fumuriu. Ți-a plăcut întotdeauna să îi surprinzi pe oameni, în special pe David. Păstrarea acestui pic de mistic este întotdeauna util după aproape 22 de ani de căsătorie. Ce aniversare sărbătorești acum?”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea adresată ei din viitor.

Ce apreciază Victoria Beckham

Posh și Becks s-au întâlnit pentru prima dată în 1997 în salonul jucătorilor Manchester United. Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. În scrisoarea emoționantă adresată ei din viitor, Posh a vorbit, de asemenea, despre prețuirea timpului pe care a putut să-l petreacă cu familia ei în carantină.

„Ai experimentat mai multă comunicare cu familia decât ți-ai imaginat vreodată că este posibil. Toate cele 293 de zile cu aceasta și continui să număr. Asta este ceva ce, fără îndoială, vei prețui”, a mai scris Victoria în scrisoare.

Pe lângă faptul că a petrecut mult timp cu familia ei pe tot parcursul anului 2020, a avut și motive să sărbătorească anul trecut. Unul dintre copii ei, Brooklyn, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Nicola Peltz.

Cam așa mențin celebrii Victoria și David Beckham flacăra aprinsă în căsnicie.

Gina Pistol e supărată. Ce a șocat-o pe viitoarea mămică

Recomandarile noastre