De ce au fugit Beckham-ii cu avionul privat din Marea Britanie. Secretul a fost aflat

De ce au fugit Beckham-ii cu avionul privat din Marea Britanie. Secretul a fost aflat
David și Victoria Beckham au plecat în secret la Miami evitând reglementările stricte din Marea Britanie. Deplasarea a fost făcută de ceva timp, dar până acum secretul a fost păstrat.

Întreaga familie Beckham a zburat cu avionul privat în ziua de Crăciun pentru a evita încălcarea noilor restricții de călătorie ale lui Boris Johnson. Practic, Beckham-ii au fugit din Marea Britanie ca să nu fie nevoiți, din nou, să stea izolați pe moșia lor. 

Brooklyn s-a revăzut cu logodnica sa

După ce au făcut testul COVID-19 care a dat rezultate negative, Brooklyn (în vârstă de 21 de ani), Romeo (în vârstă de 18 ani), Cruz (în vârstă de 15 ani) și Harper (în vârstă de  9 ani), au petrecut noul an cu Nicola Peltz și familia ei.

Surse apropiate de familia Beckham spun că cuplul nu a făcut nimic rău, deoarece David se află într-o călătorie de lucru pentru echipa sa de fotbal, Inter Miami. „David și Victoria plănuiau această călătorie de luni de zile. David a trebuit să fie la Miami în ianuarie la serviciul Inter Miami pentru că este începutul pre-sezonului MLS și ajută la recrutarea de noi jucători. De asemenea, el nu a reușit să ajungă acolo din martie anul trecut din cauza restricțiilor, așa că a fost o călătorie importantă”, arată sursele.

După ce au petrecut dimineața de Crăciun la domiciliul lor de la Cotwsolds – care se afla într-o zonă la nivelul doi de restricții COVID-19 la acea vreme – toți au făcut testele de coronavirus înainte de a zbura în siguranță de la un aeroport local, cu avionul lor privat, spre Florida. Odată ajuns în SUA, Brooklyn s-a revăzut cu logodnica sa, Nicola, iar cele două familii au petrecut împreună alături de rude, sărbătorile.

Învățământ la distanță, din Miami

Victoria și David Beckham au decis să își țină acasă cei trei copii mai mici, cu învățământ la distanță. Este posibil ca familia să nu se întoarcă în Marea Britanie până la sfârșitul lunii viitoare.

„Din păcate, și într-un scenariu care nu le-a fost controlat, de când au plecat în America, carantina a intrat în vigoare în Marea Britanie. Întrucât școlile nu se redeschid așa cum a fost planificat săptămâna aceasta, familia va rămâne acum la Miami mai mult cu David, deoarece copiii pot face școala online din Miami, la fel ca și de acasă din Marea Britanie.

În mod clar, este probabil mult mai plăcut în Miami decât în ​​Oxfordshire. Iubesc să petreacă mai mult timp împreună ca familie, chiar dacă nu a fost în circumstanțele planificate”, arată surse apropiate familiei.

Conform restricțiilor guvernamentale actuale, toate călătoriile în străinătate sunt interzise, ​​cu excepția cazului în care sunt destinate muncii. Cu toate acestea, orice britanic aflat în străinătate, odată cu introducerea ultimelor măsuri, se poate întoarce în Marea Britanie – dar trebuie să se autoizoleze timp de cinci zile după ce a dat rezultate negative la testul COVID-19.

În timp ce David este ocupat cu Inter Miami, Victoria, în vârstă de 46 de ani, lucrează de la distanță la noua sa afacere VB Beauty, cu sediul în New York. Ei și-au păstrat secretă escapada, pe rețelele sociale, dar au postat fotografii vechi și povești pe Instagram de la casa lor din Cotswolds.

Sursa foto: Instagram

Salata de morcov în stil franțuzesc. O rețetă rafinată

Recomandarile noastre