Gigi Hadid a postat poze cu fetița. A împodobit și casa de Crăciun

Gigi Hadid a postat poze cu fetița. A împodobit și casa de Crăciun
Gigi Hadid se bucură din plin de viața de mămică și își ține fanii la curent cu noutăți despre fetița ei. Se află la ferma familiei din Pennsylvania, deoarece acolo are posibilitatea să iasă la plimbări la aer liber.

Gigi Hadid a dezvăluit că și-a decorat deja casa de Crăciun, chiar înainte de Ziua Recunoștinței, la sfârșitul acestei săptămâni.

„Un alt fel de -ocupată și obosită- dar ea este cea mai minunată, așa că a primit decorațiuni de Crăciun mai devreme”, a scris Hadid, în descrierea unei fotografii cu fetița ei, care dormea.

Gigi Hadid încă locuiește în Pennsylvania

Hadid pare că preferă încă să locuiască în Pennsylvania cu fiica ei, mai degrabă decât în ​​New York, unde are un apartament. Supermodelul a petrecut perioada de carantină în Pennsylvania, la ferma familiei sale, alături de mama ei Yolanda și iubitul ei (tatăl bebelușului) Zayn Malik .

Frumoasa mămică a distribuit pe Instagram mai multe imagini cu fetița ei, dar nici una în care să i se vadă fața micuței. De Halloween, supermodelul a postat o fotografie în care apare costumată alături de iubitul ei, Zayn Malik și nou-născută.

Aceștia  nu au dezvăluit încă numele fiicei lor. Mulți părinți celebri aleg să nu posteze în social media fotografiile copiilor lor, în special ale fețele lor, pentru a le oferi intimitate.

Gigi Hadid a născut acasă, la ferma din Pennsylvania

Unele surse au susținut că au mai multe detalii despre viața privată a celor doi, după ce cuplul a optat pentru a păstra lucrurile foarte private. Potrivit acestora, supermodelul „a adus pe lume fetița în ferma sa din Pennsylvania”.

„Gigi și tatăl bebelușului, vedeta pop Zayn Malik, se aflau în izolare  la fermă din luna mai, iar recent, își împărțeau timpul între Pennsylvania și Manhattan. Mama lui Hadid, Yolanda, are o fermă în apropiere”, a relatat presa internațională.

Cuplul – care a avut o poveste de dragoste din 2015 – a distribuit fotografii artistice după naștere și le-au arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare câteva dintre cadourile pe care micuța lor le-a primit deja, de la vedete de renume mondial.

Gigi Hadid a postat o fotografie în care apare mânuța fetiței nou-născute, care îl apucă pe tatăl Zayn de degetul mare.

Adela Popescu fuge de proprii copii! Ce zice Dana Rogoz