Ce cadou neașteptat i-a făcut mamei. Puține fiice ar îndrăzni. Adda a pus prima poză

Ce cadou neașteptat i-a făcut mamei. Puține fiice ar îndrăzni. Adda a pus prima poză
Pe ea o vedeți deseori și o apreciați pentru frumusețe și stil. Dar și pentur muzică. Dar știți cu cine seamănă? Acum, s-a aflat. Artista a  făcut marea dezvăluire.

Adda a pus prima poză și a reușit să îi impresioneze pe cei 700.000 de fani ai săi. E una din cele mai îndrăgite artiste,  iar noutățile din viața ei  sunt mereu pe placul fanilor. După ce a curățat pârtia de pet-uri și ambalaje de plastic, Adda a făcut ceva cu totul neașteptat. Adda a reușit să îi surprindă pe fani cu o fotografie în care a dezvăluit cât de tânără și de frumoasă este mama ei. Dar, de fapt, surpriza e cu totul alta.

Mama Addei a împlinit, duminică, 50 de ani. Fotografia a făcut senzație și a adunat mii de aprecieri doar în primele minute de când a fost publicată pe Instagram.

„Ce semeni cu ea”, „Mama ta, serios?…credeam ca e sora ta, wow. La mulți ani”, „Omg! Zici ca are 35 ani! La mulți ani!”, iată doar o parte din comentariile fanilor. „Daaa! Asta înseamnă să nu te machiezi! Mulțu!”, a scris artista, mândră de felul în care arată mama ei.

Ce cadou inedit i-a făcut Adda  mamei ei. A durut…

Dar marea surpriză pe care i-a făcut-o Adda mamei ei e alta. Puține fiice ar îndrăzni. Adda a pus prima poză. A dus-o pe mama ei la un artist tatuator și a tatuat-o.

„La 18 ani, când mi-am făcut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o săptămână, mama da, dar puțin. Când mi l-am făcut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! Apoi le-am făcut pe următoarele și mi-au spus că sunt frumoase și că vor și ei dar n-au curaj.

Mă bucur că au înțeles că tatuajul, dacă te reprezintă și are mesaj și substrat, înseamnă artă! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsapp de la mama în care îmi arăta modele de tatuaje și mi-a zis că și-ar dori ca la 50 de ani să își facă unul. Așa că, i-am făcut surpriză”, a dezvăluit Adda.

Tot ea a dezvăluit și ce și-a tatuat mama ei  la încheietura mâinii.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre