Colegii de la click.ro au surprins-o pe prezentatoarea TV alături de iubitul ei, Smiley, la vizita unei clinici de obstetrică-ginecologie, dovedind că totul merge din ce în ce mai bine între cei doi și că va aduce pe lume un copil.

Se pregătește Gina Pistol de venirea bebelușului?

După consultația periodică la medic, Gina le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram ce modificări face prin casă. Ea a decis să schimbe tapetul și să înlăture mocheta, prezentând și de unde a achiziționat piesele de mobilier din dormitor.

Probabil următoarele modificări vor aduce un pătuț, deoarece bebelușii dorm de obicei în prima parte a vieții lângă părinți, pentru a fi supravegheați noaptea.

Relația lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au fost foarte secretoși în legătură cu relația lor și s-au abținut o perioadă lungă de la comentariile publice despre ei ca și cuplu. Au ținut totul în umbră, până anul acesta, în perioada carantinei create de coronavirus, moment în care au început să se afișeze împreună pe rețelele de socializare.

În cadrul unui live pe contul de youtube al lui Smiley, cei doi au recunoscut că sunt împreună. Cântărețul obișnuia să discute în sesiunile sale live de pe platforma respectivă cu diferiți artiști, luându-i interviu în una dintre seri chiar iubitei lui, Gina Pistol.

Cei doi discutau despre relații și conviețuirea împreună în timpul autoizolării. Timizi și îndrăgostiți, cei doi și-au spus „Te iubesc” în fața tuturor fanilor care ii urmăreau.

În acest moment toată lumea știe că locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, că sunt frumoși și simpatici, că au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Amândoi au mărturisit că perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, căci au petrecut mai mult timp împreună și au decis că este momentul să devină părinți. Iar vizita la medic, cu Gina îmbrăcatîă într-o rochie de graviduță, este dovada că zvonurile n-au fost fără temei. La anul, vor fi niște părinți fericiți.

Prima fotografie! Gina Pistol, însărcinată cu Smiley! Au mers împreună la doctor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp