Marea noastră sportivă Ana Maria Popescu trece prin momente grele. Sportiva speră însă că totul se va sfârși cu bine.

Ce durere poartă în suflet Ana Maria Popescu. Lupta abia acum a început pentru marea sportivă

A ajuns la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu sufletul sfâșiat, dar a reușit o mare performanță. După mii de ore de antrenament, a luat medalia de argint. Ana Maria a afirmat că a fost cea mai muncită medalie din viață, pentru că o dor toate. Nimeni nu a știut însă că cea mai mare era durerea din suflet. Pentru că soțul ei se luptă cu o boală gravă, ce a recidivat.

„Îmi pasă de bucățica asta de metal pe care mi-am dorit-o pentru mine”

”Nu-mi pasă de aurul care este la gâtul lui Sun acum. Îmi pasă de bucăţica asta de metal pe care mi-am dorit-o pentru mine. Şi o am, şi asta e cel mai important. Şi dacă la Beijing n-am avut maturitatea necesară să mă bucur de acea medalie, acum sunt foarte mulţumită de ce-am reuşit să fac.

E maxim din ce puteam să fac, la ce pregătire am avut, la ce chin şi la cât contează sportul în România, trebuie s-o spunem şi pe asta. A fost minunat ce-am reuşit să fac astăzi”, a fost declarația înduioșătoare a sportivei.

Cum a fost așteptată de soțul ei

Pavel Popescu, soțul Ana Mariei Popescu, a fost extrem de mândru de jumătatea lui. Chiar dacă trece prin chinuri, acesta a așteptat-o acasă cu prăjitura ei preferată, tiramisu. Pavel este, de asemenea, fost sportiv de performanță, el practicând polo la cel mai înalt nivel.

Din păcate, în aceste momente, i-a recidivat o boală gravă și a fost supus unei intervenții chirurgicale la un picior. ”Este un altfel de meci aici și miza este fericirea noastră. Așadar, facem totul astfel ca la final să primim medaliile”, a spus Pavel Popescu.

Sursă foto: Impact

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp