Marele vis al lui Jackie Chan. Actorul a șocat mapamondul afirmând ce își dorește cu ardoare

Marele vis al lui Jackie Chan. Actorul a șocat mapamondul afirmând ce își dorește cu ardoare
Se spune că la bătrânețe oamenii dau în mintea copiilor. Poate nu e neapărat așa, dar e cert că oamenii ajung să aibă cele mai trăsnite idei.

Legendarul actor a șocat mapamondul afirmând ce își dorește cu ardoare, acum toată lumea știe care este marele vis al lui Jackie Chan. Americanul de 67 de ani originar din Hong Kong a avut o carieră strălucită la Hollywood.  Este depotrivă actor, coregraf de lupte, comediant, regizor, producător, expert în arte marțiale, scenarist, antreprenor, cântăreț și cascador. Ajuns la vârsta pensionării, acesta are planuri mari.

Jackie Chan și-a exprimat dorința de a deveni un membru cu acte al Partidului Comunist Chinez, relatează Insider. El a făcut declarația în timpul unui simpozion despre cinematografia chineză. A fost chestionat cu privire la discursul susținut de președintele Xi Jinping cu ocazia centenarului Partidului Comunist Chinez. Iar răspunsul a șocat pe toată lumea.

„Pot vedea măreția Partidului Comunist Chinez”

„Când sunt în străinătate spun adesea că sunt mândru să fiu chinez. Dar sunt și invidios pe cei care sunt membri ai Partidului Comunist. Vreau și eu să fiu un membru al partidului”, a declarat acesta. Jackie Chan este, în suflet, comunist. Și nu se sfiește să o afirme. „Pot vedea măreția Partidului Comunist Chinez. El face ceea ce spune și își onorează promisiunile. A realizat în doar câteva decenii ceea ce și-a propus să facă în 100 de ani”, a adăugat Chan.

În timp ce lumea occidentală s-a șocat de declarațiile vedetei de la Hollywood, conaționalii săi au luat atitudine pe Weibo, varianta chinezească a Twitter. Chinezii au pus sub semnul întrebării „moralitatea caracterului” lui Jackie Chan, făcând referire la momentele sale de infidelitate și problemele cu drogurile ale fiului său, Jaycee. Oamenii nu agreează deloc ideea că actorul ar putea obține carnetul de partid.  „S-ar putea să își iubească țara și să muncească din greu dar are probleme de caracter. Este mai bine să nu se alăture partidului”, a afirmat unul dintre utilizatorii de pe Weibo.

Jackie Chan este susținător fervent al regimului de la Beijing

Potrivit China Daily, accederea în Partidul Comunist Chinez este aprobată în urma unui proces detaliat de verificări care ține cont de ideologia, caracterul și istoria persoanei care dorește să devină membru. Jackie Chan nu prea are emoții că nu va fi primit în partid. El este un susținător public fervent al regimului de la Beijing.

Actorul a fost unul dintre personajele principale scoase în față de autoritățile comuniste în timpul celebrărilor ocazionate de împlinirea a 100 de ani de la fondarea Partidului Comunist. În acest context, pe 28 iunie Jackie Chan a cântat la centenarul partidului „Apărând Râul Galben”, o melodie din timpul războiului sino-japonez izbucnit în anii premergători celui de-al Doilea Război Mondial.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut Maia Morgenstern când s-a trezit în față cu ursul

Recomandarile noastre