Dezvăluiri șocante despre viața copiilor unui mare star: Jackie Chan

Dezvăluiri șocante despre viața copiilor unui mare star: Jackie Chan
Nu e chiar ușor să fii tată. Iar actorul Jackie Chan, cât e el de puternic în filmele cu lupte, a înțeles asta pe propria piele. Celebrul actor nu e cel mai fericit în plan personal. Copiii îi dau mari bătăi de cap.

Jackie Chan s-a căsătorit în 1982 cu actriţa Lin Feng-jiao cu care un copil, Jaycee Chan, acum în vârstă de 37 de ani. A mai făcut o fată, nelegitim, cu una din amante. Etta Ng Chok Lam are 20 ani, iar mama ei este actrița Elaine Ng Yi-Lei. De aici și problemele. Culmea, cele mai mari sunt cu băiatul legitim.

Jaycee Chan este dependent de droguri.  El a fost arestat în decembrie 2014 în Beijing pentru consum şi posesie de droguri, în cea mai mare acţiune antidrog desfăşurată în ultimele două decenii în China. Chan junior a fost acuzat de trafic de droguri. În 2015 tânărul a fost condamnat la șase luni de închisoare.

Fiul superstarului Jackie Chan arestat și condamnat pentru droguri

Jaycee Chan (foto), în vârstă de 32 de ani, la momentul respectiv, a fost reţinut alături de Kai Ko o vedetă taiwaneză de cinema. Poliţiştii au declarat că ambii actori au fost testaţi pozitiv pentru consum de marijuana. De asemenea, oamenii legii au luat 100 de grame de marijuana din casa lui Chan.

În cadrul aceleiași razii, mai multe celebrităţi au fost reţinute în baza acuzaţiilor de consum şi posesie de droguri ca urmare a unei declaraţii din luna iunie a preşedintelui Xi Jinping prin care cerea că drogurile ilegale să fie să fie distruse, iar infractorii să fie aspru pedepsiţi.

Întreaga situație a fost extrem de jenantă pentru superstarul filmelor de acțiune Jackie Chan care, cu cinci ani mai devreme fusese desemanat de către poliţia locală „Ambasadorul Controlului Stupefiantelor“, acesta fiind, de altfel, şi un susţinător al Partidului Comunist Chinez. De asemenea, actorul luase parte și la o campanie antidrog, în 2012, alături de alte celebrităţi, și declara: „Eu nu consum droguri“.

A refuzat să își recunoască fiica nelegitimă

După ce a fost făcut de rușine în fața națiunii și a lumii întregi de fiul său, Jackie Chan nu stă chiar pe roze nici în ceea ce privește relația cu fiica sa nelegitimă. Starul din Hong Kong şi fosta Miss, Elaine Ng, au avut o aventură prin 1999 din care a rezultat singura fată a actorului, dar bărbatul nu a vrut să o recunoască niciodată.


Ilinca Vandici rupe tăcerea. De ce a trimis-o bărbatul la psiholog

Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!


Tot ce a admis a fost că: „Am comis o greşeală pe care fiecare om din lume o comite”. Elaine Ng s-a plâns publică că starul nu i-a plătit niciodată pensie alimentară și nici nu a ajutat-o ocazional cu bani pentru creșterea fetiței care, acum câțiva ani era o adolescentă rebelă.

Fiica nu s-a înțeles prea bine nici cu mama ei. Acum trei ani şi-a denunţat mama, care a sfârşit în arest pe fondul unor acuzaţii de violenţă domestică. După arestare, Elaine Ng Yi-Lei a recunoscut că cearta a pornit de la faptul că a găsit în camera fetei cutii cu sedative. În 2015, actriţa  a fost arestată pentru prima dată tot din cauza fiicei, mai exact din cauza unor presupuse abuzuri asupra fiicei sale, pe fondul consumului de alcool.

Recent, fata a declarat că este lesbiană. Etta (foto) a postat un mesaj simbol al comunităţii LGBT, curcubeul, la care a scris: „În caz că nu a înţeles nimeni aluzia, sunt gay”. Ulterior, cele două tinere s-au căsătorit, după ce și-au vopsit, ambele, părul, în culoare roz.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp