Ce este laminarea sprâncenelor și de ce se numește așa

Ce este laminarea sprâncenelor și de ce se numește așa
Laminarea sprâncenelor este una dintre cele mai frumoase tendințe din domeniul frumuseții, iar tratamentul este adesea creditat pentru sprâncenele pufoase și definite, populare în rândul celebrităților și al supermodelelor. Acestea fiind spuse, tehnica folosită poate fi, de asemenea, mistificatoare pentru noii veniți. Laminarea sprâncenelor a aterizat doar în Statele Unite în urmă cu câțiva ani, potrivit artistului celebru și facialist René de la Garza .

Dar cum funcționează laminarea sprâncenelor? Și de ce se numește așa? Mai jos, Garza și proprietarul Studio Sashiko, Shaughnessy Otsuji, răspund la toate întrebările despre tratamentul care îmbunătățește aspectul sprâncenelor.

„Deci, încă o tendință foarte nouă, care este aici pentru a rămâne și va deveni din ce în ce mai bună!”, a spus René de la Garza.

Ce este laminarea?

Sprâncenele laminate au: fire înalte, drepte, care par că ar fi periate și așezate cu gel. Dar își păstrează forma zile la rând. Dar cum le faci să rămână așa? 

„Se face folosind o soluție delicată de perm. Aceasta este o soluție neutralizantă și un tratament hidratant. Este folosit pentru a vă relaxa temporar și a vă redirecționa firele de păr în sus și în loc. Dacă firele de păr sunt relaxate, acestea cresc mai mult, dând efectul unei forme mai mari a sprâncenelor. De asemenea, firele de păr devin mai flexibile după laminare, ceea ce face acest lucru un serviciu excelent dacă sunteți în căutarea unui aspect pufos al sprâncenelor, fără a fi nevoie de un gel pentru sprâncene”, explică Otsuji. 

De ce se numește laminare?

Gândiți-vă la mașinile de laminat de la școala generală. Laminarea este tehnica de a acoperi o suprafață plană cu un strat de plastic sau alt material de protecție, în efortul de a o menține la locul său. În laminarea sprâncenelor, este urmat un proces similar. 

„După aplicarea soluției perm și a loțiunii neutralizante pe firele de păr, zona sprâncenelor este acoperită cu folie de plastic pentru a stimula reacția chimică și a obține rezultatul final îngrijit. Deoarece rezultatul vede firele de păr relaxate într-o poziție atât de uniformă, ele apar așezate la locul lor sau <laminate>”, spune specialistul. 

Ce fel de femeie își dorește ”Burlacul” momentului. Atributele cheie pe care le caută Andi Constantin

Recomandarile noastre