Ce cadou a primit Anastasia Soare de la Kris Jenner. “Regina Sprâncenelor” a fost impresionată

Ce cadou a primit Anastasia Soare de la Kris Jenner. “Regina Sprâncenelor” a fost impresionată
Anastasia Soare a împlinit 64 de ani pe 28 de decembrie, iar celebritățile de peste ocean s-au înghesuit să-i trimită cadouri, care mai de care mai impresionante. Una dintre vedetele de la care “regina sprâncenelor” a primit daruri a fost chiar Kris Jenner.

Anastasia Soare are parte de zile la fel de luminoase ca numele pe care îl poartă. Deși ziua ei de naștere a fost pe 28 decembrie, când a împlinit 64 de ani, cea mai bogată româncă primește și acum daruri care o bucură, fapt demonstrat și de postările ei pe Instagram. 

Zilele trecute românca a împărtășit cu internauții darul primit de la Oprah, un superb buchet de bujori albi care a impresionat atât prin frumusețe cât și prin mărimea sa. Ulterior, “regina” s-a bucurat de o sesiune de golf, după cum a anunțat, extrem de încântată, pe rețeaua de socializare. 

Cadou de câteva mii de euro de la Kris Jenner 

După ce în urmă cu câteva săptămâni Kim Kardashian anunța că a primit de la Anastasia Soare cu ocazia sărbătorilor o prăjitură absolut delicioasă, astăzi a venit rândul româncei să se bucure de un cadou de la familia Jenner-Kardashian, trimis chiar de către Kris în persoană, împreună cu mesajul ”La mulți ani frumoasă Anastasia, te iubesc și mi-e dor de tine”.

Românca a postat pe Instagram o cutie roșie cu fundă, primită cadou de la mama Jenner. La o privire la atentă, se poate observa că darul a fost achiziționat de la Baccarat, o companie ce comercializează obiecte de lux atent confecționate din cristal. În cutie se află un set de pahare speciale pentru cocktail și vin, dar și 2 decantoare de vin din cristal, ce costa în jur de 800 de euro bucata, ceea ce ne face să tragem concluzia că, la un calcul simplu, setul oferit de Kris Jenner a costat în jur de 3000-4000 de euro. 

De ziua Anastasiei, pe 28 decembrie, o serie de celebrități i-au făcut urări publice acesteia, printre ele fiind și Kim Kardashian. Se știe că cele două au o relație apropiată, mai ales că au fost la multe evenimente împreună și sunt foarte bune prietene cu Mario Dedivanovic, make-up artistul personal al lui Kim.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre