Ce fac copiii Elenei Băsescu când tăticul lor se însoară

Ce fac copiii Elenei Băsescu când tăticul lor se însoară
Cei trei copii ai Elenei Băsescu sunt veseli și fericiți, semn că au parte de multă dragoste. Nu le pasă că tăticul lor se însoară în curând. Mămica EBA le face măști personalizate, ca să nu le fie prea greu în pandemie.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a trecut peste divorț și este pregătit să înceapă o nouă poveste, alături de iubita sa Sheila. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cunoscut sub numele de Syda, a decis să își ducă relația la nivelul următor. Se află în Turcia, unde pregătește de zor o nuntă ca în povești, într-o locație de lux, așa cum Rețete și Vedete v-a prezentat aici.

Ce fac copiii Elenei Băsescu când tăticul lor se însoară

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă. Iată că Elena Băsescu (40 de ani) s-a schimbat radical: acum este mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri.

Dacă tot se ocupă Elena Băsescu cu hăinuțe pentru copii, să vedeți cum îi îmbracă pe cei trei copiii ai săi! Le-a făcut măscuțe colorate, pe care cei mici le folosesc peste tot când ies din casă. Bunicii, Maria și Traian Băsescu, își adoră nepoțeii și postează tot timpul poze cu cei mici.

Pe 4 iunie 2018, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată, Anastasia, pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), iar după aceea și-a deschis o afacere cu haine pentru copii.

Ceilalți doi copii ai Elenei Băsescu, Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr. (4 ani), sunt fericiți și nu par că suferă că tăticul lor se însoară din nou. Nici nu prea au amintiri multe despre el, pentru că erau prea mici în septembrie 2016, când părinții lor au divorțat.

Absolut uluitoare Raquel Welch, la  80 de ani! Să vedeți cum arată o divă adevărată

Recomandarile noastre