Ce face cu cuțitele Roxana Blenche de ziua ei

Ce face cu cuțitele Roxana Blenche de ziua ei
În sezonul trecut, Roxana Blenche a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția Chefi la cuțite care, până acum, a fost dominată de bărbați. A pierdut  pe muchie de cuțit. Dar foștii ei colegi nu au uitat-o deși s-a intrat într-un nou sezon.

Azi e sărbătoare imensă pentru Roxana Blenche, tânăra care voia să fie prima femeie ce câștigă Chefi la cuțite.  Fosta concurentă a fost copleșită cu mesaje emoționante din partea fanilor săi, încă de dimineață.

Chiar dacă nu e prezentă în noul sezon, Roxana Blenche se numără printre cele mai îndrăgite prezențe de la Chefi la cuțite. Nu a câștigat marea finală a sezonului trecut, însă s-a ales cu o mare comunitate de fani, care o serbează astăzi cu alai de urări. Roxana își aniversează astăzi ziua de naștere. Frumoasa finalistă a împlinit astăzi vârsta de 28 de ani. O urare specială a primit din partea fostei ei colege, Claudia Radu. Cele două au rămas prietene foarte apropiate, după emisiune.

Sărbătoare imensă pentru Roxana Blenche

Claudia Radu i-a urat prietenei sale tot ce este mai bun i-a spus cât de mândră este de ea. „La multi ani, @roxanablenche! Să fii sănătoasă, fericită, să ai parte de tot ce e mai bun pe această lume și să continui să ne inspiri. Sunt extrem de mândră că am fost în același sezon și în aceeași echipă cu tine, m-ai învățat o grămadă de lucruri, m-ai cucerit prin caracterul tău frumos și m-ai inspirat enorm prin talent, perseverență, putere, cunoștințe și sacrificii”, a fost mesajul postat de Claudia Radu pe Instagram.

La rândul său, emoționată până la lacrimi de mesajul prietenei sale, Roxana Blenche a răspuns imediat: ”Mulțumesc din suflet Claud. Te pup și te îmbrățișez!”

Ce face cu cuțitele Roxana Blenche de ziua ei

De ziua ei, Roxana vrea să fie aproape de fanii ei. Li le oferă un cadou special: un set de cuțite profesionale. „Vreau ca de ziua mea să vă ofer un cadou exact pe sufletul meu. Toată viața am fost pasionată de cuțite și cărți culinare”, a anunțat aceasta.

Ce face cu cuțitele Roxana Blenche de ziua ei

Finalista de la Chefi la cuțite a povestit cum s-a apucat de gătit. Ea lucrează acum ca head chef la un restaurant din centrul Capitalei. „Eu am început să gătesc acasă foarte mult. Am început să-mi cumpăr din ce în ce mai multe cărți și așa am început eu să gătesc. După care am plecat în Statele Unite cu work & travel și acolo am primit postul de bucătar. În timpul meu liber, eu cam tot timpul gătesc. Mai mereu sunt la bucătărie”, le-a spus Roxana Blenche fanilor săi pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp