Ce face Denisa Despa, obligatoriu, în fiecare miercuri. Nimeni nu se aștepta, dar vedeta a recunoscut

Ce face Denisa Despa, obligatoriu, în fiecare miercuri. Nimeni nu se aștepta, dar vedeta a recunoscut
Denisa Iuliana Despa este o argeșeancă care s-a făcut rapid cunoscută în showbiz-ul autohton. Ea și-a început cariera de dansatoare, în Pitești, și a intrat repede în atenția maneliștilor de top. În numai câțiva ani a început danseze la evenimente unor nume celebre din industrie, având apariții incendiare.

De numele ei a fost legat un scandal monstru, cu nepoata lui Adi de la Vâlcea, după care a intrat în jocul lui Fulgy, mezinul Clejanilor, care o prezenta ca fiind „nevasta” sa, și iată ce face Denisa Despa, obligatoriu, în fiecare miercuri. Nimeni nu se aștepta, dar vedeta a recunoscut totul.

Ce face Denisa Despa, obligatoriu, în fiecare miercuri

Zilele de miercuri sunt cu totul speciale pentru dansatoarea maneliștilor. Denisa Despa a luat calea bisericii și a decis să se schimbe cu totul.

„În ultimul timp al vieții mele am avut din nefericire niște incidente neplăcute pe care nu le voiam și de atunci am conștientizat faptul că nu mă mai regăsesc eu ca și om, nu erau de mine acele lucruri și intram în niște discuții fără ca eu să fiu implicată în mod direct. Ceea ce mi-a dat de gândit foarte mult, ulterior, spre rușinea mea, eu nu am știut că trebuie să ai un duhovnic al tău personal la care doar la el trebuie să te spovedești.

Eu nu, chiar dacă sunt foarte credincioasă știam că pot să mă opresc la fiecare biserică sau la orice biserică și să mă spovedesc oricărui preot. Am aflat și eu acest lucru. Am mers și mi-am găsit și eu un duhovnic al meu. În fiecare miercuri merg acolo”, a povestit Denisa Despa pentru Antena Stars.

S-a antrenat pentru asta

Dansatoarea a mai dezvăluit că se pregătește temeinic pentru viața de apoi. „M-am antrenat să renunț la tot ceea ce m-am temut să pierd!!”, a scris aceasta pe rețelele sociale. Și a dezvăluit detalii despre transformarea sa, la televizor. „Am simțit nevoia să fiu mai aproape de Dumnezeu, să mă spovedesc, să-mi ierte păcatele cu toate că eu le preiau și încă fac păcate că doar nu am renunțat la țigări, m-am dus și nu mai păcătuiesc, ba da, păcătuiesc, doar că mă ajută foarte mult pentru psihicul meu.

Mi-am cerut scuze public față de toată lumea căreia i-am greșit vreodată, am iertat la rândul meu pe absolut toată lumea care mi-a greșit. M-am maturizat foarte mult. (…) Am văzut în timp lucrurile acestea, lucruri pe care înainte nu voiam să le observ”, a mai adăugat Denisa.

Sursa foto: Instagram