Ce i-a putut spune Andreea Bălan mamei sale. Îți dau lacrimile când citești!

Ce i-a putut spune Andreea Bălan mamei sale. Îți dau lacrimile când citești!
A fost super petrecere în curtea casei Andreei Bălan. De fapt, aici party-urile par a se ține lanț, vara aceasta și mai ales în ultimul timp vedeta mai mereu găsind prilej de sărbătoare. Mesajul către mama ei este de-a dreprtul emoționant.

De data aceasta distracția a fost „între fete”. Andreea Bălan și-a celebrat mult iubita mamă, dar a fost prilej ca ea și micuțele ei, Ella și Clara să se bucure de atmosferă și, mai ales, de tort. Iată ce mesaj superb și emoționant i-a lăsat Andreea Bălan celei care i-a dat viață.

„Azi este ziua mamei mele iubite 🎂🙏👏🏻✨, cea care m-a iubit necondiționat și a fost întodeauna alături de mine la bine și la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puțin bune și totodată cea care a fost alături de Ella și de Clara din primele zile de viață 👶👧 Acum ea își dedică viața lor și tot ceea ce contează pentru ea este fericirea noastră! Te iubesc mami până la cer și inapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi și îți mulțumesc pentru grija pe care ne-o porți!❤️

Tortul lui buni

Buni a primit tort înalt, cu o păpușică care semăna cu ea, realizată din marțipan, în vârf. Pe trunchiul tortului era scris „La mulți ani, buni!”

Îmbrăcate asortat în turcoaz, „fetele lui buni” s-au dat în leagăn și pe toboganul de jucărie din  curte, foarte vesele că e rost de distracție cu dulciuri și cadouri.


Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”.

Papa, noi declarații revoluționare: „Plăcerile sunt de la Dumnezeu”


În urmă cu două zile Andreea Bălan le-a sărbătorit pe fetițele ei, Ella Maya și Clara Maria, dar și pe străbunica de 87 de ani.

Mama Andreei și-a sacrificat viața ca să o ajute

Recent, cântăreața Andreea Bălan a mărturisit că mama sa și-a schimbat viața pentru a putea fi alături de ea. Vedeta a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea familiei sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta unei publicații.

Bunăoară, după ce Andreea Bălan s-a separat de actorul George Burcea, mama s-a mutat cu ea ca să o ajute. ”De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. (…)

Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă. Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate”, a explicat artista pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp