Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul este exasperat

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul este exasperat
Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de câțiva ani și sunt nedezlipiți unul de celălalt. Ieri însă, cântărețul și-a spus durerea și este exasperat. Ce îi face Alexia lui Mario Fresh.

Fiica Andreei Esca și cântărețul Mario Fresh au o relație de peste patru ani. Cei doi se iubesc foarte mult, dar ca orice cuplu, au și momente în care se enervează reciproc. Un astfel de moment a avut loc ieri, când Mario Fresh s-a plâns pe Instagram că nu mai poate. Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. 

Cei doi au ieșit aseară la distracție într-un club din București. Până să iasă din casă însă, a trecut ”o eternitate” cum s-ar spune. Asta pentru că Alexia este o domnișoară în toată regula. Și ca orice domnișoară care se respectă, are nevoie de pregătiri diverse înaine de a se prezenta în public. 

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul s-a plâns pe Instagram

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh

Ei bine, înainte ca cei doi să ia masa în oraș, iar apoi să meargă în club, a trebuit, evident, să se îmbrace pentru ocazie. În timp ce Mario a terminat repede și era gata de plecare, la iubita lui lucrurile nu au stat chiar așa. Alexia a stat 45 de minute să aleagă o pereche de pantofi, după cum a mărturisit chiar Mario. ”De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta. N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute. I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a mărturisit tânărul, cu Alexia de față. 

Ulterior, cei doi au ajuns într-un club din București acolo unde s-au distrat. Însă Mario n-a renunțat la ”of-ul” lui, căci și-a pus iubita din nou pe Instagram. ”Măcar poartă niște pantofi…Nu mai contează pe care…”, a scris Mario pe un video în care Alexia zâmbea amuzată.  

Foto: Instagram

Marele actor Marin Moraru s-a căsătorit cu o elevă de liceu. Iubire ca-n filme!