Ce îi face Nicole Kidman soțului ei. Actrița a dezvăluit ritualul

Ce îi face Nicole Kidman soțului ei. Actrița a dezvăluit ritualul
Nicole Kidman a dezvăluit ce îi face soțului ei constant. Are un adevărat ritual pe care îl practică.

Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban din 2006. Împreună au două fete, Sunday Rose și Faith Margaret, în vârstă de 12, respectiv 10 ani. Nicole mai este mama a doi copii pe care i-a adoptat împreună cu fostul ei soț, nimeni altul decât Tom Cruise. Pe cei doi copii îi cheamă Isabella și Connor. Recent, Nicole Kidman a mărturisit ce îi face soțului său. 

Zvonurile privind o despărțire între cei doi au fost multe în ultimii ani, iar tabloidele au fost cu ochii pe relația lor încă de când s-au căsătorit. Actrița și cântărețul country însă sunt mai fericiți ca niciodată. Actrița este foarte atentă cu aspectul ei, acesta fiind și unul din secretele căsniciei sale fericite cu Urban. 

Ce îi face Nicole Kidman soțului. Pedichiura e obligatorie în casa lor 

Într-un interviu recent, actrița a dezvăluit că se ocupă personal de pedichiura soțului. Nu scapă nici cele două fiice ale cuplului, de a căror pedichiură se ocupă tot Nicole. „Tratez  întreaga mea familie cu o zi de spa, le masez picioarele și le ofer pedichiuri”, a spus Kidman. Inspirată de propria mamă – care „mereu miroase bine și arată bine” – Kidman a continuat: „Încerc să mă fac prezentabilă dimineața. Este atât de ușor să nu mă deranjez nici măcar în carantină și am mai trecut prin astfel de perioade.”

Și, deși se numește „o fată de cinci minute dimineața și noaptea” când vine vorba de frumusețe, vedeta de pe ecran se uită înapoi cu drag la aspectele ei pline de farmec din rolurile din filme, precum Satine în „Moulin Rouge!” „Aveam o fotografie cu mine și copiii mei în cabină care erau mici la vremea aceea”, a spus ea despre filmarea filmului iconic. „Purtam o pălărie, un corset cu paiete și stiletto și pregăteam cina pentru ei. Nu mă deranjează să fiu amintită așa!”, a mărturisit Kidman. 

Foto: Facebook

Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron