Exclusiv. Ce „jucării” le-a dat Madonna copiilor adoptați. Distracția a fost totală

Exclusiv. Ce „jucării” le-a dat Madonna copiilor adoptați. Distracția a fost totală
Pregătiri intense, la Madonna acasă, pentru Halloween. Vedeta le-a dat copiilor mai mici dovleci și i-a invitat să fie cât de creativi puteau. Ce a ieșit, vedeți în imaginile care urmează. Sunt de colecție.

Madonna are șase copii. Patru au fost adoptați. Copiii cei mari, Lourdes, în vârstă de 24 de ani şi Rocco Ritchie, în vârstă de 20 ani, sunt cei doi copii pe care diva i-a făcut cu regizorul Guy Ritchie, în perioada în care au format un cuplu. Ulterior, artista a decis să adopte alți patru, din Malawi: gemenele Estere şi Stella, în vârstă de 8 ani, și alți doi copii, Mercy James, o adolescentă în vârstă de 14 ani, şi David Banda, care are acum 15 ani.

După ce a avut o viață liberă, și a adus în patul ei deopotrivă bărbați celebri și femei, Madonna se dedică total, în ultimii ani, creșterii copiilor.

Copiii, pe primul plan pentru Madonna

În 2017, cântăreaţa s-a mutat cu toată familia în Lisabona pentru a fi alături de fiul ei David Banda care s-a înscris în Academia de Fotbal Benfica Lisabona. După ce a cumpărat o casă suficient de mare, Madonna i-a căutat profesor de muzică fiicei ei Mercy James, care vrea să devină rapper când se face mare.

În cazul fiicei ei, Lourdes, lucrurile sunt mai complicate. Madonna ar fi vrut să o vadă coregraf, actriţă sau regizor, dar „Lourdes vrea să fie dansatoare profesionistă”. Tânăra a urmat o universitate prestigioasă de teatru şi film. Rocco, care e student la Central Saint Martins, în Marea Britanie, e pasionat de artă.

„Cele două fetiţe din Malawi sunt fenomenale: joacă fotbal, dansează ca nebunele, cântă rapp şi colorează toată ziua. Încă nu s-au hotărât ce meserie vor să urmeze, dar le încearcă pe toate”, a declarat o sursă, în urmă cu câțiva ani.

Cum s-a pregătit familia Madonnei de Halloween

Cei patru „mezini” au decorat ieri, toată ziua, dovleci. Iar distracția a fost maximă, Madonna neputând rezista impulsului de a se lăuda, pe Insta Story cu „puiii” ei cei creativi. Fetele și băieții au decupat dovlecii, i-au scobit, apoi i-au sculptat ca să arate cât mai fioros. Nu în ultimul rând, i-au „accesorizat” cu ce au găsit prin casă, pentru a asigura rânjetul de speriat.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Premieră în România. Câinele influencer. A semnat primul contract