Ce mai face Eddie Kaye Thomas după „American Pie”?

Ce mai face Eddie Kaye Thomas după „American Pie”?
Eddie Kaye Thomas a fost extrem de ocupat de când filmul American Pie a schimbat pentru totdeauna comediile neindicate tinerilor sub 17 ani , fără acordul părinților, arătând că poate reuși  în orice proiect.

Și voi ați fost curioși ce mai face Eddie Kaye Thomas după „American Pie”? Am aflat lucruri interesante. De obicei, filmele de comedie pentru adolescenți sunt o „rețetă” dificilă deoarece multe studiouri și-au încercat mâna pentru a face unul care să genereze bani și să reziste testului timpului.  În timp ce unii s-au descurcat bine, puțini au avut un succes răsunător.  La sfârșitul anilor 90, American Pie a ajuns în cinematografe și a schimbat genul pentru totdeauna.

Filmul, care se concentra pe personaje mature dar aflate încă în copilărie ca atitudine, era sălbatic, hilar și avea multă emoție în poveștile  sale. Eddie Kaye Thomas a făcut parte din distribuția originală iar acel film a fost determinant pentru cariera sa, scrie The Things.

Găsirea unui rol proeminent într-o franciză este uneori dificilă. Din fericire, Eddie Kaye Thomas a reușit să rezolve acest lucru după ce a apărut în American Pie obținând rolul lui Andy Rosenberg în franciza de comedie Harold & Kumar. Chiar dacă a avut un rol mai mic, fanii lui își amintesc cu siguranță de momentele lui Thomas pe ecran.

Erou de franciză, după succesul American Pie

Primul film Harold & Kumar și-a făcut debutul în 2004, la doar un an după ce Thomas a apărut în al treilea său film American Pie – American Wedding.  Primul film Harold & Kumar a fost un hit surprinzător care a ajuns să câștige o uriașă popularitate în cel mai scurt timp. A încasat doar 23 de milioane de dolari la box-office. Iar după lansarea filmului a fost necesară o continuare, pentru fani.

Escape From Guantanamo Bay a fost următorul film al lui Harold & Kumar care a ajuns în cinematografe. La  fel ca predecesorul său, a reușit să folosească un buget mic pentru a da viață unei comedii spumoase.  Filmul a generat încasări de 43 de milioane de dolari.  Bineînțeles, studioul a văzut potențialul și deja plănuia  un al treilea film.

Trei ani mai târziu, s-a făcut filmul. Iar Thomas își va relua din nou rolul.  Cel de-al treilea film a fost lansat în cinematografie în 2011, și a generat 36 de milioane de dolari la box-office.

Actorul a făcut carieră și pe micul ecran

Trecerea de la marele ecran la producțiile pentru televiziune nu este o translație tocmai simplă.  Nu și pentru Eddie Kaye Thomas. El avusese o serie de colaborări în televiziune înainte de a se transforma în Paul Finch.  În 2014, el a câștigat un rol primordial în emisiunea Scorpion.

Deși este posibil să nu fi fost la fel de mare ca și Criminal Minds, Scorpion a reușit totuși să aibă mare succes. A durat patru sezoane (93 de episoade), iar Thomas a fost o parte integrantă a succesului spectacolului. Mulți fani au fost supărați de faptul că producția  nu a revenit pentru un al cincilea sezon.

Când Scorpion a ajuns la sfârșit, Thomas a rămas în zona micului ecran, primind roluri în producții notabile, însă doar în calitate de invitat.

Roluri episodice în cele mai tari seriale

Datorită experienței de ani de zile în film și televiziune, Eddie Kaye Thomas este capabil să dezvolte orice proiect și să-l transforme într-un succes.

Apariția lui Thomas în This Is Us a avut loc în 2019 în episodul „Don’t Take My Sunshine Away” ca interpret al lui Gavin, potrivit IMDb. Apoi a apărut în Outmatched și Law & Order: SVU.  Ambele apariții au avut loc în 2020, SVU fiind cel mai recent credit pe micul ecran al lui Thomas.

Sursa foto: Instagram

Smiley cu fetele lui. Așa ceva n-ați mai văzut!