Smiley cu fetele lui. Așa ceva n-ați mai văzut!

Smiley cu fetele lui. Așa ceva n-ați mai văzut!
Dacă s-ar decerna un asemenea titlu, Gina Pistol și Smiley și l-ar adjudeca – părinții anului. Este vizibil cât interes suscită venirea primului copil din viața celor două vedete. Ceea ce impresionează e dragostea cu care e înconjurat bebelușul încă dinainte de a se fi născut.

Iată cum își începe diminețile Smiley. I-a făcut iubitei sale, Gina Pistol, un super tandru gest. De fapt, nu numai ei.

Așa cum știți, Gina și Smiley urmează să devină părinți în foarte scurt timp. Probabil, numără deja zilele până ce Gina va pleca la maternitate. Vor avea o fetiță și deja i-au pregătit camera. De asemenea, s-au pregătit temeinic pentru noua lor postură – cea de cuplu cu copil. Au reamenajat bucătăria, au dotat-o cu toate cele necesare îngrijirii unui nou-născut. Și dressing-ul a fost reamenajat, și alte părți din casă.

Smiley are emoții duble. Azi a făcut anunțul. „Tocmai am realizat că fix într-o săptămână se lansează piesa mea nouă. Abia aștept să o auziți. Urmează foarte multă muzică anul ăsta. Deci, fix într-o săptămână. 12 februarie”, a relatat cântărețul, într-un video, dimineața aceasta, de acasă.

Cum își începe diminețile Smiley

Gina Pistol e și ea mulțumită. Ieri a terminat toată treaba în casă. De acum se va relaxa, și va aștepta marele moment. Până atunci, se bucură de dragostea pe care i-o arată iubitul ei.

Cum își începe diminețile Smiley. Ce gest super tandru i-a făcut Ginei

Spre deliciul fanilor, Smiley a distribuit, vineri dimineață, o imagine absolut adorabilă „de familie”. E el, Gina, mai exact burtica ei mare de tot, unde se află bebelușa care le va spune „mami și tati”.

„Dimineața cu fetele mele…”, a scris cântărețul în dreptul superbei fotografii. Într-o oră, aceasta a strâns mult peste 110.000 de aprecieri pe rețelele sociale. Mii de fani au lăsat mesaje de felicitare. Foarte mulți i-au transmis mesaje de Ginei, căreia îi doresc naștere ușoară, mai ales că i se apropie sorocul.

După cum se vede e atâta fericire în acest cuplu frumos și iubit de public.

Sursa foto: Instagram

Bârfoteca. Kim Kardashian pregătește o  petrecere „de divorț”. Vedeta închiriază o insulă privată