Ce mamă mândră e Victoria Beckham! Prima copertă Vogue a fiului ei

Ce mamă mândră e Victoria Beckham! Prima copertă Vogue a fiului ei
Fiul mijlociu al lui Victoria Beckham, a câștigat inima mamei sale. Tânărul a realizat prima sa copertă Vogue și a demonstrat că moda le curge în sânge în familie.

Victoria Beckham nu s-a putut abține să nu mândrească cu fiul său. Romeo Beckham a realizat prima copertă solo a revistei L’Uomo Vogue.

Victoria Beckham, o mamă mândră

Designerul de modă, în vârstă de 46 de ani, a distribuit pe rețelele de socializare imaginile încântătoare cu fiul ei. Romeo Beckham, în vârstă de 18 ani, arătă foarte elegant pe coperta celebrei reviste. Victoria Beckham, care a apărut pe numeroase coperți de revistă în timpul  strălucitoarei sale cariere, a fost în mod clar încântată să-și vadă al doilea băiat călcându-i pe urme.

Ce mamă mândră e Victoria Beckham! Prima copertă Vogue a fiului ei

Fosta vedetă Spice Girls s-a mândrit cu fotografiile fiului său la cei 28,8 milioane de adepți de pe Instagram. Victoria Beckham a scris alături de un emoji de inimă: „Mândră de tine @RomeoBeckham”. 

Romeo Beckham pe prima lui copertă Vogue

Purtând un jumper tricotat într-o nuanță verde măslin, adolescentul avea un picior pe scaun și își arăta cizmele Prada. Bineînțeles, fanii au venit în secțiunea de comentarii a fotografiei postate de mama acestuia pentru a-l complimenta. Unii fan au sugerat că apariția lui Romeo amintește de celebrul său tată, David Beckham, în tinerețe.

„Așa de frumos. Arătând exact la fel ca tatăl tău”, „Doamne, credeam că este David în tinerețe Pare fabulos”, „Felicitări. El seamănă foarte mult cu părinții săi”, „Aveți un băiat minunat! Felicitări!”, „Bravo Romeo! Arăți fabulos. Cred că părinții tăi sunt mândri!”.

Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls

Vedeta în vârstă de 46 de ani a scris o scrisoare către ea din viitor pentru British Vogue și, în ea, a reflectat asupra unui moment esențial din cariera sa. Momentul important l-a implicat pe un faimos cântăreț. Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls.

„Amintește-ți cu ani în urmă, urmărindu-l pe dragul tău prieten Elton John pe scena din Las Vegas. El a interpretat piesa Tiny Dancer ca și când ar fi prima dată și ai realizat că acest lucru este ca oxigenul pentru el. A fost un moment care ți-a schimbat viața, în timp ce cântatul și dansul erau distractive pentru tine, ai realizat că asta nu era pasiunea ta. În acea zi, ți-ai început căutarea de a-ți descoperi propriile vise. Era timpul să te îndepărtezi din a fi o Spice Girl. Pentru prima dată te aventurai singură și a fost îngrozitor. A fost înfricoșător să închizi un capitol care te-a definit. Știu că te reinventezi în continuare. Îți asumi noi provocări și îi ignori pe cei care îți spun să nu o faci. Întotdeauna privești dincolo de înțelepciunea convențională pentru a-ți deschide propria cale”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea ei.

Jador suferă ca un câine. Ce mărturisire a făcut la Survivor

Recomandarile noastre