Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls. Ce secrete mai dezvăluie vedeta

Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls. Ce secrete mai dezvăluie vedeta
Victoria Beckham a reflectat la momentul în care și-a dat seama că este timpul să se despartă de Spice Girls.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a scris o scrisoare către ea din viitor pentru British Vogue și, în ea, a reflectat asupra unui moment esențial din cariera sa. Momentul important l-a implicat pe un faimos cântăreț. Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls.

„Amintește-ți cu ani în urmă, urmărindu-l pe dragul tău prieten Elton John pe scena din Las Vegas. El a interpretat piesa Tiny Dancer ca și când ar fi prima dată și ai realizat că acest lucru este ca oxigenul pentru el. A fost un moment care ți-a schimbat viața, în timp ce cântatul și dansul erau distractive pentru tine, ai realizat că asta nu era pasiunea ta. În acea zi, ți-ai început căutarea de a-ți descoperi propriile vise. Era timpul să te îndepărtezi din a fi o Spice Girl. Pentru prima dată te aventurai singură și a fost îngrozitor. A fost înfricoșător să închizi un capitol care te-a definit. Știu că te reinventezi în continuare. Îți asumi noi provocări și îi ignori pe cei care îți spun să nu o faci. Întotdeauna privești dincolo de înțelepciunea convențională pentru a-ți deschide propria cale”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea ei.

După ce Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls, a lăsat muzica în urmă, apoi și-a clădit o carieră de succes în industria modei, iar în anul 2019 a lansat și un brand de produse de înfrumusețare.

„În primul rând, ai găsit această pasiune în modă și, cel mai recent, în frumusețe. Ce urmează? Mor să știu”, a remarcat Beckham. 

Victoria și David Beckham aniversează 22 de ani de căsnicie

Victoria Beckham a reflectat la sfaturile pe care le-a practicat în timpul carantinei. În scrisoarea emoționantă adresată ei din viitor, Posh a vorbit, de asemenea, despre prețuirea timpului pe care a putut să-l petreacă cu familia ei în carantină.

„Ai îmbrăcat o rochie grozavă și ți-ai făcut un machiaj fumuriu. Ți-a plăcut întotdeauna să îi surprinzi pe oameni, în special pe David. Păstrarea acestui pic de mistic este întotdeauna util după aproape 22 de ani de căsătorie. Ce aniversare sărbătorești acum?”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea adresată ei din viitor.

Exclusiv. Mama lui Smiley e cea mai fericită

Recomandarile noastre