Ce mănâncă Rebel Wilson, actrița care a slăbit 40 de kilograme

Ce mănâncă Rebel Wilson, actrița care a slăbit 40 de kilograme
Rebel Wilson povestește despre modalitățile „interesante” în care oamenii au tratat-o ​​după ce a început să se transforme, slăbind. Actrița din „Pitch Perfect” și „Hustle” și-a documentat „Anul sănătății”

Iată ce mănâncă Rebel Wilson, actrița care a slăbit 40 de kilograme, după ce a început dieta și exercițiile în timpul lockdown-ului. Rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate. Acum actrița povestește cât de diferit este tratată pentru că a slăbit.

Actrița australiană în vârstă de 40 de ani, a apărut la „The Morning Crew cu Hughesy, Ed și Erin” pentru a discuta despre cum a slăbit și a dezvăluit că oamenii au început să o trateze diferit după ce și-au îmbunătățit starea de sănătate. „Este interesant… mi-a plăcut să cred că arăt bine la toate dimensiunile și în toate lucrurile”, a spus Wilson. „Și am fost întotdeauna destul de încrezătoare, dar acum sunt foarte încrezătoare”.

„Cred că ceea ce a fost cu adevărat interesant este modul în care te tratează alți oameni”, a adăugat Wilson. „Uneori, când eram mai grasă, oamenii nu se uitau neapărat de două ori la mine. Acum, că sunt în stare bună, oamenii se oferă să-mi duc alimentele la mașină și să ții ușile deschise pentru mine”.

Ce mănâncă Rebel Wilson, actrița care a slăbit 40 de kilograme

Rebel Wilson se întreabă acum dacă și alți oameni au experimentat aceleași stări. Actrița „Pitch Perfect” și „Hustle” și-a documentat slăbirea – pe care a numit-o „Anul sănătății” – pe Instagram pe tot parcursul anului 2020. Până în noiembrie, actrița a dezvăluit că a pierdut aproape 40 de kilograme.

Înainte de a începe dieta, Wilson a dezvăluit că mânca peste 3.000 de calorii pe zi. „Înainte, mâncam probabil 3.000 de calorii în majoritatea zilelor și, deoarece în mod normal erau carbohidrați, îmi era tot timpul foame”, a declarat ea pentru revista People.„Așadar, m-am transformat și țin o dietă bogată în proteine, ceea ce este o provocare pentru că nu obișnuiam să mănânc multă carne. Încerc doar să merg spre un echilibru general, sănătos”, a spus Wilson cu privire la obiectivele sale generale de sănătate, conform Fox News.

„Am această stare de a fi, care nu este citatul meu, dar eu spun: nimic nu este interzis. Ar trebui să luăm hamburgeri In-N-Out? Și îmi spun: Nimic nu este interzis. Pot merge acolo, s-ar putea să mănânc jumătate din ceea ce mâncam înainte. Știi? Și voi avea un burger și câțiva cartofi prăjiți. Mă simt bine”.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut Raluca a lui Pepe la instanță. Poate fi o surpriză pentru familie

Recomandarile noastre