Ce o face fericită pe Brigitte Pastramă în acest moment delicat. Bruneta nu se uită la bani

Ce o face fericită pe Brigitte Pastramă în acest moment delicat. Bruneta nu se uită la bani
Trei ani cât a stat alături de Florin Pastramă pare că totul a fost împotriva ei. Vedeta încearcă acum să se scuture și să ia viața în piept.

A încercat să facă multe afaceri, dar nimic nu a fost cum și-a dorit. Acum, Brigitte Pastramă simte nevoie de un moment de relaxare.

Ce o face fericită pe Brigitte Pastramă în acest moment delicat. Bruneta nu se uită la bani

Brigitte Pastramă trece prin momente delicate. E în divorț cu fostul soț, așa că trebuie să facă ceva care să o facă fericită. Și, pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a face shopping, bruneta s-a pus pe cumpărat haine de firmă. Nu-i pasă cât costă, important este acum ca ea să se simtă bine. Și pentru că lucrurile din România nu sunt pe placul ei, a plecat la cumpărături în Italia și Franța.

„Cam o oră jumătate depărtare și 200-300 de euro, că nu mă duc la clasa I”

”În ultimul timp am fost foarte mult timp plecată, pentru s-au deschis granițele, și am tot fost la cumpărături în Italia și Franța. Am luat tot ce mi-a plăcut de acolo.

Chiar dacă în România nu sunt atât de multe magazine de brand, e foarte aproape. Cam o oră jumătate depărtare și 200-300 de euro, că nu mă duc la clasa I. Mă duc și eu cu zbouri low-cost”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Înjurată și amenințată de Florin

Unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a se despărți de Pastramă a fost faptul că bărbatul e violent. Ultimul episod s-a petrecut recent pe o stradă din București, când Florin a înjurat-o și a amenințat-o pe partenera sa de viață.

De asemenea, a rămas în istorie episodul de la shaormeria pe care cei doi au avut-o împreună, când Florin a agresat-o sub ochii angajaților. „Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar. Nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram