Ce planuri are Tom Jones la 81 de ani

Ce planuri are Tom Jones la 81 de ani
A depășit opt decenii de viață, s-a vaccinat împotriva COVID-19 și și-a făcut curaj să povestească despre cât de greu i-a fost să devină văduv. Dar toate acestea sunt istorie.

Tom Jones are planuri la 81 de ani. El a celebrat vârsta duminică, și a avut un mesaj important pentru fanii lui. Legendarul cântăreţ galez, a declarat pentru contactmusic.com că au apus vremurile când admiratoarele lui îi aruncau pe scenă sutienele sau alte piese de lenjerie intimă.

„Pantalonii strâmţi, cămaşa deschisă la gât, oamenii aruncându-mi lucruri… acestea s-au dus cu timpul, a declarat interpretul hit-ului „What’s New Pussycat?” Mă concentrez mai mult asupra modului în care cânt, mai puţin pe felul în care mă mişc. Nu pot să fiu acolo sus şi să susţin că sunt domnul macho, pentru că nu mai sunt. Nu sar de colo-colo, dar trebuie să recunosc că nu mă simt de 80 de ani”.

Ce planuri are Tom Jones la 81 de ani

Tom Jones spune însă că se simte în mare formă și că abia așteaptă să reia concertele. „Am oase bune şi sunt destul de în formă şi, atât timp cât am două picioare zdravene, voi continua să concertez, a spus el într-un interviu acordat ediţiei din Statele Unite a publicației OK! Magazine. Abia aştept spectacolele live pentru că îmi place să cânt în faţa multor oameni. Fără ele, ce rost are?”

În prezent vedeta muzicii pop este membru în juriul concursului de talente ‘The Voice. Tom Jones se bucură de viaţa de senior şi este mândru de realizările sale.

Sursa foto: Facebook

„Lucrul cu care mă mândresc cel mai mult este faptul că am fost numit cavaler de regină. Când eram copil, nu se acordau medalii artiştilor. Mi-am zis doar că dacă mi-aş putea câştiga existenţa în postura de cântăreţ, aş fi cea mai fericită persoană din lume, ceea ce sunt, dar nu te gândeşti că vei fi numit cavaler. Este un lucru minunat, la care nu m-am aşteptat”, a declarat artistul.

Sir Tom Jones a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Cavaler, în 2005. Artistul a lansat, anul acesta, în luna aprilie, cel de-al 41-lea album de studio, Surrounded by Time.  După ce a locuit 41 de ani în Los Angeles, Tom Jones s-a mutat înapoi la Londra.

A făcut terapie după moartea soției

La cinci ani după ce a pierdut-o pe Linda, Tom a spus, anul acesta „am ieșit din acel nor în care mă aflam și simt că totul este luminos”. Tom Jones a fost căsătorit cu Melinda Trenchard timp de 59 de ani. „Nu credeam că o să am puterea să depășesc această durere”, a recunoscut artistul, primăvara aceasta. Convins că a fost responsabil pentru moartea soției sale Tom Jones a cerut ajutorul unui terapeut, care a reușit sa-i îndepărteze această idee.

„Nu aș fi putut face cu adevărat nimic, deoarece când am aflat era deja prea târziu. Dar atunci începi să te gândești: „Și dacă aș fi forțat-o să meargă la medici?”, mai adaugă artistul.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp