Tom Jones vine cu o surpriză după 5 ani, semn că nu se teme de bătrânețe nici la 80 de ani

Tom Jones vine cu o surpriză după 5 ani, semn că nu se teme de bătrânețe nici la 80 de ani
„Nu mă tem de asta”, spune Tom Jones, când vine vorba de vârstă. El spune că „se simte mai în vârstă” când vorbește despre realizarea primului album de când și-a pierdut iubita soție, Linda. Dar nu are nicio frică.  

Tom Jones nu se teme de bătrânețe. În vârstă de 80 de ani, el a recunoscut că este „conștient” că se simte „mai în vârstă”, dar nu este speriat de asta. Nici nu dă semne de oboseală. Prin urmare, după cinci ani de „tăcere” se pregătește să lanseze cel de-al 42-lea album. „Surrounded By Time” e primul album de când și-a pierdut iubita soție, Linda. Ea a murit  în 2016.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

Chiar dacă nu îi e frică de bătrânețe, Tom Jones recunoaște că îi vede semnele. El a spus că fiul său, Mark, l-a observat uitându-se la podea când merge. O face pentru că ar fi „mai greu să mă ridic acum” ( n.r. – dacă ar cădea).

Tom Jones nu se teme de bătrânețe

„Mă uit în jos la podea când merg.  Fiul meu spune că a observat cum, când merg, mă uit mult în jos.  Spun că e pentru că nu vreau să mă împiedic, dacă se întâmplă să cad, îmi este mult mai greu să mă ridic acum decât când eram tânăr”, a mărturisit artistul într-un interviu citat de Daily Mail.

În timpul interviului, Tom a vorbit despre motivul pentru care s-a mutat înapoi la Londra după ce a locuit 41 de ani în Los Angeles.

Tom Jones nu se teme de bătrânețe

Celebrul cântăreț a spus ca a planificat cu soția sa să se întoarcă în Marea Britanie, deoarece Lindei îi era dor de casă. „Am început să caut apartamente în Londra în timp ce Linda era încă în viață, dar apoi sănătatea i s-a înrăutățit și am constatat că este cancer”.

Linda a murit pe 10 aprilie 2016 – în spitalul Cedars Sinai, LA – la vârsta de 75 de ani, după o luptă scurtă, dar acerbă cu cancerul pulmonar. Artistul a revenit la Londra „pentru că asta am planificat”. El a fost susținut de familia sa, de fiul său Mark și de nepoții săi care locuiesc aproape de el.

A făcut terapie după moartea soției

La cinci ani după ce a pierdut-o pe Linda, Tom a spus: „am ieșit din acel nor în care mă aflam și simt că totul este luminos”. Tom Jones a fost căsătorit cu Melinda Trenchard timp de 59 de ani.

La începutul acestei luni, vedeta galeză a spus despre moartea Lindei „sincer, nu credeam că o să am puterea să depășesc această durere”.  Convins că a fost responsabil pentru moartea soției sale care i-a fost alături 59 de ani, Tom a cerut ajutorul unui terapeut, care a reușit sa-i îndepărteze această idee; cum că ar fi vina lui. Tom Jones a vorbit anterior despre vinovăția sa pentru moartea soției sale.

Și despre posibilitatea că ar fi putut-o salva trimițând-o la un medic mai devreme. Tom a  mai spus că atunci când cântă piesa preferată de Linda, „What Good Am I?”, de Bob Dylan, versurile îl fac să se gândească la felul în care ar fi putut să o salveze. „Nu aș fi putut face cu adevărat nimic, deoarece când am aflat era deja prea târziu. Dar atunci începi să te gândești: „Și dacă aș fi forțat-o să meargă la medici?”, mai adaugă artistul.

Sursa foto: Instagram

Cimitirul Bântuit. Povestea celui mai ciudat loc din Chicago, numit Bachelor’s Grove