Cimitirul Bântuit. Povestea celui mai ciudat loc din Chicago, numit Bachelor’s Grove

Cimitirul Bântuit. Povestea celui mai ciudat loc din Chicago, numit Bachelor’s Grove
Cimitirul Bachelor’s Grove este un teren mic, de un acru, în apropiere de rezervația forestieră Rubio Woods, suburbia sud-vestică a Midlothianului. Este renumit și ca unul dintre cele mai bântuite situri din zona Chicago. Există o lungă istorie de peste 100 de rapoarte despre fenomene paranormale care au loc acolo.

Acest teren este cimitirul Bachelor s Grove. Cimitirul este îngrădit, are o singură poartă pe partea de sud și o singură potecă înfășurată prin parcela. Un iaz stagnant se află chiar în afara colțului nord-vestic. Cimitirul este supraaglomerat și neîngrijit și este supus unor vandalisme frecvente, poate din cauza popularității legendelor bântuitoare. Mormintele și marcajele au fost șterse și mutilate, iar sicriele au fost devalizate și deschise. Dovezile sacrificiilor de animale în apropierea unei lagune dintr-un colț al cimitirului au arătat posibile rituri oculte, practicate acolo.

Cimitirul lui Everdon

Cimitirul a fost cunoscut pentru prima dată sub numele de Cimitirul lui Everdon, iar prima înmormântare a avut loc în 1844. Nu este sigur de ce cimitirul a devenit cunoscut sub numele de Bachelor’s Grove în 1864. Potrivit unei povești populare, numele provine de la bărbați necăsătoriți care au fost printre primii coloniști .

Poate, mai probabil, a fost derivat dintr-un nume de familie german, cum ar fi Batchelder. În epoca gangsterilor din anii 1920 și 1930, se spune că multe dintre corpurile victimelor războiului bandelor ar fi fost aruncate în lagună.

Bântuirile

Poveștile despre fenomene bântuitoare au început să prolifereze în anii 60. Înmormântările au scăzut după 1965, iar zona a devenit populară ca bandă a iubitorilor și loc de adunare pentru tineri – mulți dintre aceștia fiind dornici să fie îngroziți.

Vandalii tineri au început, de asemenea, să viziteze cimitirul, răsturnând pietrele funerare, profanând și deschizând morminte și aruncând oase. Rapoartele bântuite au atins un vârf în anii 1970 și 1980. Ultima înmormântare înregistrată a fost în 1989.

Cea mai des raportată apariție la Bachelor’s Grove este o casă care dispare sau apare. O casă plutitoare. Este o fermă victoriană cu două etaje, cu un gard alb de pichet, o verandă cu coloane cu leagăn și o lumină caldă strălucind în interiorul ei. Casa este întotdeauna văzută la distanță și arată convingător de reală.

Dar cei care se apropie de ea constată că aceasta se micșorează în dimensiune cu cât se apropie sau dispare brusc cu totul. Conform legendei, oricine reușește să ajungă la ea și să intre, nu se va mai întoarce niciodată. „Casa dispariției” a fost larg raportată încă din anii 1960 și descrisă de numeroși martori. Cu toate acestea, nu există nicio evidență istorică a unei astfel de case existente în vecinătate.

Au fost raportate o serie de fantome ale ființelor umane, inclusiv observări repetate ale călugărilor fantomă cu glugă, dar și ale unei femei, numite fie „Doamna Albă”, fie „Madona din Bachelor’s Grove”.

Prezența călugărilor fantomă este nedumeritoare, deoarece nicio mănăstire nu a existat vreodată în zonă. Doamna Albă s-a spus că poartă un bebeluș în brațe și rătăcește fără scop prin cimitir în nopțile cu Lună plină. Mitul popular spune că este fantoma unei femei care este îngropată acolo, lângă mormântul bebelușului ei. Nicio înregistrare istorică nu documentează povestea.

Apariții și mai stranii

Alte apariții sunt un bărbat cu două capete, un copil, o trăsură neagră și un om strălucitor în galben. S-au făcut multe rapoarte despre observațiile unui fermier fantomatic și a calului și plugului său. Povestea spune că, în anii 1870, un fermier ara pământul lângă iaz când calul său s-a înfipt în mod inexplicabil în apă; atât omul, cât și animalul s-au înecat.

Vehiculele fantomă au fost, de asemenea, raportate pe calea cimitirului și pe autostrada Midlothian, chiar în afara parcelei cu cimitirul. Vehiculele dispar când oamenii se apropie de ei. Unii oameni au raportat că au văzut sau s-au aflat în accidente fantomă.

În cimitir au fost semnalate lumini intermitente și dansante, în special o lumină albastră care seamănă cu cea a unei mașini de poliție. Luminile albe intermitente au fost, de asemenea, văzute atât în ​​timpul zilei, cât și noaptea, precum și o lumină roșie care se strecoară pe cer peste calea din cimitir. (Autostrada Midlothian poate fi văzută printre copacii din partea de nord-vest a cimitirului.)

Luminile nu prezintă același comportament ca și Luminile Fantomelor. Observarea acestor lumini a fost deosebit de frecventă în anii 1970. În decembrie 1971, o tânără a spus că a reușit să treacă mâna printr-una dintre luminile intermitente, dar nu a simțit nimic.

Misterul fantomelor care bântuie aeroportul Heathrow din Londra! Stafiile se plimbă printre pasageri