Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat

Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat
Prima emisiune, primul invitat, emoții cât carul. S-a întâmplat în prima ediţie a emisiunii „Je suis Bittman”, difuzată de EVZ Tv, pe site-ul evz.ro sau pe canalul de Youtube Capital.ro, care s-a lăsat cu lacrimi din partea personalității invitate.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a plâns în direct. Ea a fost invitata primei emisiunii pe care o face online cunoscutul artist Dan Bittman. Dan Bittman debutează la Evenimentul Zilei cu o serie de interviuri incendiare pe care le va realiza, în stilul său, cu diferite personalități ale vieții publice din România. În prima ediție show-ului susținut de apreciatul artist, invitat a fost Elena Udrea, fost om politic și ministru.

Elena Udrea a plâns în direct

Elena Udrea a izbucnit în lacrimi în timpul dialogului purtat cu Dan Bittman. Cei doi au discutat pe mai multe teme, iar la un moment dat Elena Udrea a izbucnit în lacrimi. Subiectele abordate de cei doi au atins, la un moment dat, momente sensibile din viața Elenei Udrea. Rememorând aceste capitole, care i-au marcat viața, ea și-a dat frâu emoțiilor. În acest moment, fostul ministru Elena Udrea nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi.

Pentru a putea vedea „Je suis Bittman” abonaţi-vă la canalul de YouTube Evz-Capital şi daţi like paginii de Facebook evz.ro. Artistul va realiza și în continuare o serie de interviuri cu personalităţi ale vieţii publice din România. Vor fi interviuri în manieră proprie. El este  un artist care s-a intersectat, de-a lungul timpului, cu oameni speciali şi cu situaţii de viaţă mai puţin obişnuite.

Garcea se întoarce la TV. Mugur Mihăescu vrea să educe publicul