Garcea se întoarce la TV. Mugur Mihăescu vrea să educe publicul

Garcea se întoarce la TV. Mugur Mihăescu vrea să educe publicul
A făcut o pauză de televiziune de patru ani. După revelionul din pandemie, Mugur Mihăescu s-a hotărât să revină pe „sticlă”.  De acum încolo va face ceva nou, însă.

„Garcea” se întoarce la TV, dar nu oricum. Mugur Mihăescu vrea să educe publicul. Cunoscutul actor a semnat un contract cu Metropola TV și va modera o emisiune.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea se numește „Meriți”, este un late night show, și va avea debutul pe 10 mai. În cadrul emisiunii, invitații lui Garcea își vor spune poveștile. „Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

«Meriți» este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din «Marea masă mută». Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a anunțat Mugur Mihăescu.

După ce i-a certat pe „melci”, Garcea se întoarce la TV

Informația vine la scurt timp după ce actorul a avut o ieșire publică la adresa românilor care nu au participat la proteste. „Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a spus actorul la Antena 3.

El era supărat că lumea nu a ieșit la proteste în contextul în care, pe fondul restricțiilor restricțiilor impuse din cauza COVID-19, foarte mulți au rămas fără loc de muncă. Actorul i-a numit „melci” pe cei care preferă să stea acasă, în loc să se lupte pentru drepturile lor. „Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu? (…) Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Metropola TV este televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea.

Cea mai frumoasă expoziție de Paște. Icoane pictate pe ouă de struț