Ce relație avea Prințul Andrew cu Jeffrey Epstein. Noi dezvăluiri de la fostele iubite

Ce relație avea Prințul Andrew cu Jeffrey Epstein. Noi dezvăluiri de la fostele iubite
Prințul Andrew ar fi avut o „dependență de sex”, conform informațiilor divulgate într-o nouă carte. Aceasta va detalia relația regelui britanic cu Jeffrey Epstein.

Următoarea carte „Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite”, detaliază relația prințului Andrew cu Jeffrey Epstein și modul în care miliardarul pedofil l-ar fi ajutat să obțină femei frumoase.

Ce spun fostele prințului Andrew

Autorul, Ian Halperin, susține că a vorbit cu cel puțin o duzină de pretinse foste iubite ale lui Andrew.

„Majoritatea femeilor l-au descris pe Andrew ca pe un bărbat perfect și au spus că este consensual. O femeie a spus că este un iubit foarte îndrăzneț: nu există limite cu privire la locul în care ar merge în pat … Mi-a spus că Andrew i-a zguduit lumea în dormitor, dar s-a simțit dezamăgită pentru că după aceea … Nu mai auzit nimic de el. Una dintre fostele iubite ale lui Andrew a spus că are o dependență de sex, deoarece a fost întotdeauna al doilea după prințul Charles. El și-a comparat relația cu fratele său cu cea dintre William și Harry. William este privit ca material regal, la fel ca Charles, în timp ce Harry era băiatul rău. Acest lucru l-a împins către stilul său de viață de băiat playboy. Nu atrăgea atenția, ceea ce l-a făcut să se simtă special era să aducă aceste femei frumoase în patul său”, a declarat Halperin.

Virginia Roberts, acum Virginia Giuffre, a spus că Epstein a forțat-o să întrețină relații sexuale cu Andrew în anul 2001, la vârsta de 17 ani. Susține că a suferit multiple abuzuri, în Londra, New York și în Insulele din Statele Unite ale Americii. Andrew a negat vehement acuzațiile într-un interviu acordat în noiembrie 2019.

„Nu s-a întâmplat. Vă pot spune absolut categoric că asta nu s-a întâmplat niciodată. Nu-mi amintesc să fi întâlnit vreodată această doamnă, în nici un caz. Mă lovesc cu piciorul … zilnic de lucruri de genul acesta, pentru că am fost și am rămas prieten cu Epstein”, a spus Andrew în interviul său.

Zvonuri multe, dar fără dovezi

Autorul „Sex, Lies and Dirty Money” a declarat, de asemenea, că nu a găsit nici o dovadă că prințul ar fi întreținut relații sexuale cu femei minore.

Cu toate acestea, Halperin a spus că: „Este posibil totuși ca Epstein să îi fi furnizat fete lui Andrew și acesta să fi fost motivul pentru care erau prieteni. Avea o obsesie cu roșcatele, iar Epstein își punea oamenii săi să cerceteze străzile pentru cele mai frumoase roșcate care să se întâlnească cu Andrew”.

Autorul a pretins că Andrew s-a temut de Epstein, ceea ce l-a determinat să se distanțeze de prietenul său miliardar.

Sursă foto: Google Image

Mistere de acum 2.500 de ani ies la iveală. Ce povești spun mumiile găsite

Recomandarile noastre