Următoarea carte „Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite”, detaliază relația prințului Andrew cu Jeffrey Epstein și modul în care miliardarul pedofil l-ar fi ajutat să obțină femei frumoase.

Ce spun fostele prințului Andrew

Autorul, Ian Halperin, susține că a vorbit cu cel puțin o duzină de pretinse foste iubite ale lui Andrew.

„Majoritatea femeilor l-au descris pe Andrew ca pe un bărbat perfect și au spus că este consensual. O femeie a spus că este un iubit foarte îndrăzneț: nu există limite cu privire la locul în care ar merge în pat … Mi-a spus că Andrew i-a zguduit lumea în dormitor, dar s-a simțit dezamăgită pentru că după aceea … Nu mai auzit nimic de el. Una dintre fostele iubite ale lui Andrew a spus că are o dependență de sex, deoarece a fost întotdeauna al doilea după prințul Charles. El și-a comparat relația cu fratele său cu cea dintre William și Harry. William este privit ca material regal, la fel ca Charles, în timp ce Harry era băiatul rău. Acest lucru l-a împins către stilul său de viață de băiat playboy. Nu atrăgea atenția, ceea ce l-a făcut să se simtă special era să aducă aceste femei frumoase în patul său”, a declarat Halperin.

Virginia Roberts, acum Virginia Giuffre, a spus că Epstein a forțat-o să întrețină relații sexuale cu Andrew în anul 2001, la vârsta de 17 ani. Susține că a suferit multiple abuzuri, în Londra, New York și în Insulele din Statele Unite ale Americii. Andrew a negat vehement acuzațiile într-un interviu acordat în noiembrie 2019.

„Nu s-a întâmplat. Vă pot spune absolut categoric că asta nu s-a întâmplat niciodată. Nu-mi amintesc să fi întâlnit vreodată această doamnă, în nici un caz. Mă lovesc cu piciorul … zilnic de lucruri de genul acesta, pentru că am fost și am rămas prieten cu Epstein”, a spus Andrew în interviul său.

Zvonuri multe, dar fără dovezi

Autorul „Sex, Lies and Dirty Money” a declarat, de asemenea, că nu a găsit nici o dovadă că prințul ar fi întreținut relații sexuale cu femei minore.

Cu toate acestea, Halperin a spus că: „Este posibil totuși ca Epstein să îi fi furnizat fete lui Andrew și acesta să fi fost motivul pentru care erau prieteni. Avea o obsesie cu roșcatele, iar Epstein își punea oamenii săi să cerceteze străzile pentru cele mai frumoase roșcate care să se întâlnească cu Andrew”.

Autorul a pretins că Andrew s-a temut de Epstein, ceea ce l-a determinat să se distanțeze de prietenul său miliardar.

Sursă foto: Google Image

Mistere de acum 2.500 de ani ies la iveală. Ce povești spun mumiile găsite

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp