O „seară a fetelor”. Kim Kardashian s-a întâlnit cu prietena și fosta ei șefă Paris Hilton

O „seară a fetelor”. Kim Kardashian s-a întâlnit cu prietena și fosta ei șefă Paris Hilton
Kim Kardashian a creditat-o anterior pe prietena și fosta ei șefă Paris Hilton, pentru lansarea în carieră. Cele două vedete s-au reunit cu ocazia unei „seri a fetelor”, pe care vedeta din show-ul Keeping Up With the Kardashians a publicat-o ​​pe contul ei de Instagram.

Cele două s-au bucurat de momentele petrecute împreună făcând o mulțime de selfie-uri și videoclipuri.

În timp ce călătoreau pe locurile pasagerilor din spatele unei mașini către una din destinațiile în care și-au petrecut „seara fetelor”, Kim Kardashian și Paris Hilton s-au fotografiat și au postat imaginile adorabile pe Instagram Story. Buclele șatene ale lui Kim și cele blonde ale lui Paris erau coafate în aceleași valuri elegante, strălucitoare și libere.

O„seară a fetelor” ca în filmele americane

Fondatoarea Kim Kardashian West Beauty a optat pentru un machiaj în nuanțe de mov, cu gene îndrăznețe și obrajii conturați. Fashionista a purtat o pereche de cercei argintii în stilul hoops (mari, rotunzi)  și un top mov-gălbui. Între timp, Paris arăta la fel de impecabil și plină de farmec, într-o ținută bazată pe nuanțe de piersică. Și-a machiat buzele și obrajii în nuanțe similare, cu un aspect lucios în zona ochilor.

Fiind o „seară a fetelor”, bineînțeles că cele două prietene s-au asortat, așa că Paris Hilton a adăugat ținutei sale o pereche de cercei asemănători celor purtați de Kim.

Seara celor două a continuat la ceea ce părea a fi casa uneia dintre ele, iar Kim a profitat de ocazie pentru a-și schimba ținuta, urmând o nouă sesiune de fotografii pentru Instagram. S-a îmbrăcat într-o braletă (bluză scurtă, de tipul undei bustiere) de culoare nude-camel (neutră) și a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari mari, portocalii.

Kim Kardashian îi este profund recunoscătoare lui Paris Hilton pentru lansarea în carieră

Într-un episod din sezonul 17 al reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians, Kim a explicat decizia ei de a apărea în videoclipul piesei lansate de Dimitri Vegas & Like Mike vs Paris Hilton. 

„Chiar aș vrea să fac orice pentru ea, ea mi-a dat literalmente o carieră. Și îmi place să recunosc în totalitate acest lucru”, a spus ea.

Kim Kardashian și-a început cariera cu apariții în reality show-ul lui Paris Hilton, numit The Simple Life, pe vremea în care lucra pentru prietena ei, fiindu-i ca asistentă și stilistă personală.

„Este drăguță, bună și genială. Sunt atât de mândră de ea și impresionată de faptul că a devenit avocat. Este incredibil că își folosește vocea și platforma pe care lucrează pentru a-i ajuta pe ceilalți. Avem conversații despre asta. A călătorit în lume cu mine și avem atât de multe amintiri uimitoare. Ea mi-a spus că apreciază cu adevărat tot ce a învățat de la mine și pur și simplu vorbim mereu despre cât de mândre suntem una de cealaltă pentru că ne cunoaștem de când eram fetițe”, a declarat Paris Hilton într-un interviu, după momentul umil al lui Kim. 

Kim Kardashian și Paris Hilton, prietene adevărate pe viață

Vedeta a recunoscut că a fost încurajată de către Kim să-și înghețe ovulele, pentru a întemeia o familie în viitor. În august vara aceasta, în cadrul unui alt interviu, Paris a spus și-ar dori să devină mămică. Ea a mărturisit că s-a gândit deja la întemeierea unei familii și i-ar plăcea să aibă gemeni, așteaptând cu nerăbdare să îi „îmbrace”.

„Am avut o conversație uimitoare cu Kim Kardashian despre asta. Mi-a făcut cunoștință cu medicul ei și am fost atât de inspirată de ea să  fac asta”, 

La începutul acestei săptămâni, Paris a lansat noul ei documentar pe platforma YouTube. This Is Paris prezintă dezvăluiri șocante despre adolescența vedetei, inclusiv o perioadă petrecută într-un internat în care a fost hrănită cu tranchilizante, abuzată verbal și unde a suportat în unele zile câte zece ore în izolare.

Filmul a generat un buzz uriaș, deoarece Paris Hilton a renunțat la timbrul ei vocal recunoscut de întreaga lume, dezvăluind o voce mai lină și mai profundă despre care pretinde că este modul în care vorbește cu adevărat.

Sursă foto: Instagram și Google Image

Vrei păr des și mătăsos? Ce stimulează creşterea podoabei capilare

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp