Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe. Decizii radicale care o privesc pe Raluca

Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe. Decizii radicale care o privesc pe Raluca
Povestea de amor dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat sfârșit în fața unui notar public. Cuplul a deschis șirul divorțurilor amiabile, în toamna anului trecut. După anumite turbulențe publice, cei doi au luat cele mai bune decizii astfel încât fetițele lor mult iubite să nu fie afectate.

Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe dupa divorț; artistul a luat niște decizii radicale ce o vizează direct pe fosta sa soție. Raluca și Pepe s-au iubit 8 ani, deși au trecut prin multe încercări care pe alții i-ar fi despărțit mult mai devreme. Și chiar atunci când părea că iubirea lor e de neclintit, cei doi au decis să divorțeze. Iar după divorț, așa cum era de așteptat, a urmat partajul. Cei doi au avut afaceri împreună, iar soarta acestora a trebuit decisă.

Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe

De unele din ele nu mai e dispus să se preocupe. De exemplu, artistul a decis să renunțe la salonul de înfrumusețare de pe Calea Victoriei. Acesta are coafor, cosmetică, make-up, barbershop și servicii de manichiură-pedichiură. Vedeta a stabilit și prețul: 530.000 de euro, pentru întreaga afacere „la cheie” complet utilată pentru cele mai pretențioase gusturi.

Artistul a dezvăluit că a avut mai multe promisiuni de cumpărare, însă nu s-a concretizat niciuna până acum. Însă planul rămâne același: salonul trebuie vândut.

Ce a făcut Pepe cu grădinița chiar în ziua divorțului

Când s-a născut prima fetiță a cuplului a apărut și ideea de a deschide o grădiniță privată, tocmai în ideea că fetița va merge într-un mediu sigur și controlat. Apoi a apărut și a doua fiică a cuplului, iar grădinița a fost de mare folos în cazul ambelor.  Ce doi au deschis grădinița în august 2017. Fiica cea mică a lui Pepe și Raluca avea 2 anișori atunci.

„A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță”, spunea în urmă cu câțiva ani cântărețul. „Hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile”. Grădinița funcționează în casa în care a copilărit Raluca, situată în zona Bucur Obor. E o casă foarte mare, construită de fostul socru al lui Pepe.

Potrivit documentelor Economica.net, Pepe, pe numele său real Ionuț Pascu, a cesionat  90% din părțile sociale pe care le deținea în firma Rosa Maria Music, cea pe care e deschisă grădinița, către Raluca Pascu, de care a divorțat în luna februarie. Hotărârea societății datează din data de 8 februarie. Este aceeași dată la care cei doi foști soți au semnat actele separării în fața notarului.

Sursa foto: Instagram

Cum arătau rubricile de matrimoniale în anii ’70. De acolo începea totul pentru „cei singuri”. FOTO