Ce s-a întâmplat cu frumoasa Adriana Oltean, cea mai populară șoferița de TIR – Viața i s-a schimbat într-o clipă

Ce s-a întâmplat cu frumoasa Adriana Oltean, cea mai populară șoferița de TIR – Viața i s-a schimbat într-o clipă
Adriana Oltean este cea mai populară șoferiță de TIR din Europa. Ea are aproape 3 milioane de urmăritori numai pe TiKTok, unde își prezintă, constant, întâmplări din viață.

Tânăra originară din Reteag, a devenit virală pe TikTok. Iar mai nou șoferița de TIR a ajuns și la televizor, iar apariția i-a adus în cont o sumă impresionantă de bani.

Bistrițeanca din Reteag, a început șoferia la 18 ani, iar la 24 a început să conducă mastodonți, pe șoselele din Europa, conform Boistriteanul.ro. În 2021avea deja peste 600.000 de urmăritori pe TikTok, acum are peste 2,9 milioane. Adriana Oltean postează filmulețe care fac senzație pe internet, vizionate de zeci de mii de persoane. Adriana a fost întrebată într-un video dacă este importantă înălțimea pentru un șofer de TIR, iar răspunsul ei a încântat peste 320.000 de urmăritori.

Șoferița de TIR a ajuns la televizor

Aceasta a ajuns la televizor, ceea ce a făcut-o și mai cunoscută. Ea a participat la concursul „Batem Palma”, difuzat de Pro TV unde a reulit de-a dreptul să „bată palma” și a câștigat  30.000 de lei.

@adryana.oltean Răspunde lui @Seplecan Elvin ♬ I Just Want To Make Love To You – Etta James

„Multă emoție, mult suspans… am trecut prin diferite stări într-un timp foarte scurt, dar tot ce contează e finalul. Și finalul a fost… WOW! Nu mă așteptam la asta, dar am BĂTUT PALMA și am plecat acasă cu SUMA de: 31.500 lei. Mulțumesc de susținere!”, a scris Adriana Oltean pe Facebook.

„Tata mă ținea în brațe când conducea”

Psiunea pentru condus i-a fost insuflată de tatăl ei. „Pasiunea pentru condus mi-a insuflat-o tatăl meu, pentru că el era mecanic auto și mereu mă lua cu el la muncă și mă ținea la el în brațe când conducea. Îmi plăcea să conduc și, totodată, știind că se câștigă bine ca șofer pe TIR, am decis că această meserie este perfectă pentru mine”, a povestit Adriana pentru a7tv.ro.

„Țin minte că, în prima cursă, mi se părea totul foarte stresant, deoarece TIR-ul era foarte mare. Încet-încet am început să mă obișnuiesc și abia așteptam să mai conduc în alte țări. Îmi place să călătoresc și să cunosc oameni noi și, de aceea, meseria aceasta mi se pare perfectă”, a mai povestit tânăra, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre